of 59229 LinkedIn

Blijf als beheerder bij de tijd met opleidingen en webinars

AfbeeldingHaal je als beheerder het maximale uit de financiële applicatie? Ben je bij met de nieuwe ontwikkelingen zodat je jouw collega’s optimaal kunt helpen en adviseren? Met een goede opleiding en regelmatige training zal de doorontwikkeling van het systeem in de organisatie beter verlopen.

Wij leiden nieuwe beheerders op en zorgen dat ze bij de tijd blijven. In dit korte interview met Wilco Moen, Customer Care Manager bij Financiën & Services geeft hij antwoord op een aantal belangrijke vragen rondom ons opleiding & trainingsprogramma.

 

Waarom is opleiding en training zo belangrijk?
“Kundig beheer van een applicatie zorgt voor plezierig werk”, zegt Wilco Moen, Manager Customer Care. “Zowel voor de beheerder als de gebruikers van het systeem. Denk hierbij onder andere aan het inrichten van autorisaties, opzet van de administratie en beheren van rapportages. Om nog maar niet te spreken van meer specifieke onderdelen als invordering, vaste activa en het genereren van correspondentie. Daarmee wordt de applicatiebeheerder de kenner van het gehele systeem met goede productkennis.”

Op wat voor manier kan PinkRoccade nieuwe applicatiebeheerders ondersteunen?


Bij de start van een nieuwe applicatiebeheerder bij de gemeente is het prettig als er ook een goede opleiding is voor CiVision Innen of CiVision Middelen. Je wilt daarbij een opleiding die past bij jouw organisatie en werksituatie. Wij bieden een systeemopleiding waarmee een beheerder snel zelfstandig van start kan. Na de eerste basismodules kijken we verder en zorgen we voor een praktijkgerichte begeleiding. Samen met de gebruikersvereniging werken we hiervoor aan een certificering. Neem gerust contact met ons op voor een passende systeemopleiding.

 

       Wilco Moen

‘Kundig beheer zorgt voor plezierig werk’

 

Wat bieden wij nog meer aan, naast opleidingen en trainingen?
Als beheerder werk je met een financiële jaarcyclus. Passend bij deze jaarcyclus zullen we webinars aanbieden met tips en weetjes, bijvoorbeeld rondom de begrotingsmomenten, afsluiten van het boekjaar en het maken van de IV3 rapportage. Vanuit de regio-overleggen zullen we ook complete trainingsdagen aanbieden, waarbij tijdens een dag een of twee onderwerpen worden uitgediept.

Webinar-idee? Laat je horen!


Zelf hebben we al veel ideeën voor webinar thema’s. Wil je graag een thema aandragen? Stuur dan een berichtje met jouw idee naar Wilco.Moen@PinkRoccade.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers