of 59250 LinkedIn

Bent u het boegbeeld van een durfgemeente?

Iemand met durf pakt lastige situaties aan, gaat risico's niet uit de weg en laat zich niet leiden door angst. PinkValley is een multidisciplinaire snelkookpan en geeft handen en voeten aan de apps van de toekomst. Welke apps hebben we nodig om de dienstverlening richting burgers te vergroten? Waar moet vandaag nog een app voor gebouwd worden? Hebt u voldoende durf om een middag naar ’s-Hertogenbosch te komen om op een vrije manier mee te denken, met innovatieve ideeën te komen? Wij dagen ambtenaren en zorgprofessionals uit om het beste idee te bedenken voor digitale dienstverlening in Nederland.

Lef, Durf, Doen!
De definitie van lef is: eigenschap dat je iets durft. Het woord lef komt oorspronkelijk uit het Hebreeuws en betekent hart. Leven vanuit je hart, dat is waar het over gaat bij lef. In de praktijk moeten beslissingen worden genomen terwijl er onvoldoende informatie beschikbaar is voor garanties. Of je komt terecht in een bijzondere situatie, waarin het nodig is om af te wijken van richtlijnen en standaardprocedures. Iemand die durft, pakt lastige situaties aan, loopt er niet voor weg en hakt knopen door. En ja, soms heeft het nadelige gevolgen voor uzelf en/of de situatie.

 

AfbeeldingFouten maken mag
Bij proberen hoort falen. Robert Kennedy zei: 'alleen zij die geweldig durven te falen, kunnen ooit iets geweldigs bereiken'. Daarom creëren wij een omgeving waarin fouten maken mag. Binnen PinkValley is ons motto zelfs ‘fouten maken moet’, deze zijn nodig om te leren. De reflex om een gemaakte fout 'goed te maken' met meer protocollen en regels is binnen deze denktank zelfs taboe.

 

Heb lef, durf te veranderen!
Bent u een ambtenaar (of zorgprofessional) die durft? Zo ja, mijn collega Bart Gelsing en ik dagen u graag uit mee te denken over de nog te ontwikkelen app die de dienstverlening richting burgers zal vergroten in de denktank PinkValley.

 

Innoveren doe je samen
Het uitgangspunt van PinkValley is dat we het samen doen. In co-creatie. Met overheid, zorgorganisaties én burgers. Vanuit alle disciplines. Dat we denken buiten de bestaande, beperkende kaders, zoals wetgeving. Dat we allemaal het risico durven nemen om werkwijzen te verbeteren. Hoe komen we anders tot de app van de toekomst?

 

PinkValley
PinkRoccade Local Government en PinkRoccade Healthcare dagen ambtenaren en zorgprofessionals uit om het beste idee te bedenken voor digitale dienstverlening in Nederland. In de denktank PinkValley wordt de strijd aangegaan om een app te bedenken die dienstverlening richting burgers vergroot. Het winnende idee zal daadwerkelijk wordt ontwikkeld door ons zusterbedrijf Yonder.

 

Save the dates

  • Vrijdag 13 juni - ‘Friet Friday’ ambtenaren en zorgprofessionals brainstormen over de app van de toekomst.
  • Vrijdag 12 september (en zaterdag 13 september) - ‘Prototype this’: de ideeën worden uitgewerkt in mock-ups/prototypes. De jury bepaalt welke teams hun idee mogen presenteren.
  • Donderdag 25 september: “Innoveren doe je samen”: De drie winnaars presenteren hun ideeën. De bezoekers beslissen welke app daadwerkelijk ontwikkeld gaat worden, wie wint. 

 

Heb lef, durf te veranderen en doe mee! Bekijk de film ‘DARE’ en bevestig uw keuze.

Graag tot ziens op vrijdag 13 juni.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

Klantendag Informatievoorziening

Meld je gratis aan voor de klantendag PinkRoccade Informatievoorziening op 17 mei!

iParticipatie

Afbeelding

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl