of 59082 LinkedIn

BAG-WOZ update juli 2013

1 reactie

Bezoekers van de Get Connected dagen wisten het al: er zijn nog geen BAG leveranciers die het BAG-WOZ koppelvlak tot op heden ondersteunen, ondanks alle goede voornemens.

Dit gaat de komende maanden veranderen!. Vanaf augustus 2013 staan de functionele tests gepland van het BAG-WOZ koppelvlak bij de eerste koploper gemeenten. Met de producten Makelaarsuite, CiVision Adressen & Gebouwen, en CiVision Belastingen heeft PinkRoccade Local Government vanaf augustus drie producten waarmee de BAG-WOZ koppeling kan worden gelegd. 

Nog niet alle BAG-leveranciers zijn gereed voor de functionele tests op dit tijdstip. Als u verzekerd wilt zijn van de meest recente informatie rondom de koppeling BAG-WOZ, verwijzen wij u naar ons dKOC of uw BAG-leverancier.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Wouter Krijbolder (werkvoorbereider Vastgoed) op
Binnenkort begint onze gemeente met woonoppervlak naa gebruiksoppervlak te wijzigen. hoor ik dat dat per wijziging een p-v voor nodig is... kan toch niet waar zijn, sec m2 wijzigen 15 minuten werk (schatting) valt hier geen massale output/input toe te passen?

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers