of 59925 LinkedIn

Aankondiging: Compliment voor de Consulent

Compliment voor de Consulent. Consulenten Werk & Inkomen in het zonnetje
PinkRoccade Reageer

Ben je ook zo trots op jouw collega's van het sociaal domein? Trots op hoe hard ze werken? Hoe snel ze schakelen en dat ze zelfs in deze tijd altijd klaar staan voor burgers? Ze doen fantastisch werk! Daarom zetten wij deze consulenten Werk & Inkomen graag in het zonnetje! Doe je mee? 

De afgelopen weken veranderde er veel om ons heen. Gemeenten waren druk met de uitvoering van extra ondersteuning van zelfstandigen. De Tozo was een term die je vaak hoorde vallen. Juist in deze tijd vinden wij het belangrijk dat we elkaar complimenten geven. Het is een tijd waarin  veel van ons gevraagd wordt. En dat mag af en toe wel gezegd worden! Heb jij een collega die de afgelopen periode iets bijzonders deed voor een burger? Heeft een consulent jou als burger goed geholpen binnen het sociaal domein? Of wil je als IT leverancier graag een consulent bedanken voor zijn of haar inzet? Geef ze een compliment!

 

We ontwikkelden een speciaal online platform

Een online platform waar je complimentjes achterlaat voor jouw consulent. We reiken de komende tijd verschillende prijzen uit. Dus zorg ervoor dat jouw consulent een complimentje krijgt. Samen met jou zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk consulenten Werk & Inkomen in het zonnetje te zetten.

 

Verbindende factor in het sociaal domein

PinkRoccade werkt al jarenlang met gemeentelijke organisaties. Bij Samenlevingszaken werken we ook graag samen met verschillende partijen binnen het sociaal domein. De afgelopen jaren zijn we meer samenwerkingen op gaan zoeken. We keken naar het sociaal domein in de breedte en bieden daar onze dienstverlening aan. We zien dat sommige gemeenten ook aansluiten bij initiatieven. We geloven er in dat deze samenwerkingen leiden tot een betere service voor de burger. Zo ondersteunen wij jouw burger nog beter. Maar wie ondersteunt jouw burger direct? Dat is de consulent. Daarom zetten wij graag juist hen in het zonnetje.

 

AfbeeldingDus, ken jij een consulent Werk & Inkomen die echt een compliment verdient? Iemand die fantastisch werk doet? Tijdens en ondanks Corona? Geef hem of haar nu een compliment! Bekijk snel de website en laat jouw complimentje achter.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers