of 59250 LinkedIn

16e Landelijke voorziening aangesloten op basis van Digikoppeling oplossing

Reageer

Bij gemeente Tynaarlo heeft PinkRoccade Local Government een koppeling met het Gemeentelijke Gegevensknooppunt (GGK) gerealiseerd op basis van de nieuwste koppelvlakspecificaties (versie 2.0). Via het GGK kunt u berichten uitwisselen in het kader van WMO en de Jeugdwet. Daarnaast kunt u gebruik maken van de WLZ-registertoets.

Met de GGK-koppeling bespaart u tijd en minimaliseert u de kans op fouten in het proces omdat u geen handmatige up- en downloads meer hoeft te verwerken in uw backoffice applicatie.

 

Onlangs is op initiatief van KING/VNG en Logius een marktscan uitgevoerd naar leveranciers van Digikoppeling. 6 leveranciers hebben hieraan meegewerkt. Uit de scan komt naar voren dat PinkRoccade Local Government, met ruim 100 aangesloten klanten, de meeste koppelingen heeft gerealiseerd.

 

Door te kiezen voor PinkRoccade Local Government, kiest u dus voor een betrouwbare, bewezen oplossing en een leverancier met zeer ruime implementatie-ervaring! Download hier de marktscan voor meer informatie.

 

Profiteer nu ook van de voordelen van een geautomatiseerde koppeling met het GGK. Neem contact op met Rolf van Deursen voor meer informatie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Meer nieuws

Klantendag Informatievoorziening

Meld je gratis aan voor de klantendag PinkRoccade Informatievoorziening op 17 mei!

iParticipatie

Afbeelding

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl