of 59854 LinkedIn

1 Knooppunt voor alle gemeenten

PinkRoccade Reageer

Alle gemeenten zijn aangesloten op het Gemeentelijk Gegevensknooppunt (GGk). Misschien verstuur, ontvang en verwerk je nog handmatig berichten. Wist je dat dit ook automatisch kan? Hiermee bespaar je veel tijd. Het knooppunt maakt het uitwisselen van berichten over Wmo, Jeugd en WLZ veilig en makkelijk.

Het Gemeentelijk Gegevensknooppunt (GGk) heeft een belangrijke rol in de communicatie tussen gemeenten en zorgaanbieders. Je levert dagelijks (jeugd)zorg aan burgers. Via het GGk geef je zorgaanbieders hier de opdracht voor. De zorgaanbieders koppelen via het GGk de voortgang aan je terug. Ook verwerk je declaraties en facturen van zorgaanbieders via het GGk. 


Makkelijk tijd besparen

Misschien verstuur je berichten via het GGk nog handmatig. Dit kost je enorm veel tijd. Jammer, want deze tijd kan je ook voor iets anders gebruiken. Automatiseer dit proces door CiVision Samenlevingszaken te koppelen op de webservice van het GGk. Naast de tijdsbesparing sla je bestanden automatisch op jouw netwerk op. Dan hoef je bestanden die afkomstig zijn van zorgaanbieders niet meer los te downloaden vanaf het GGk-webportaal. Dit scheelt weer een extra handeling voor jouw medewerkers. Op deze manier hoef je alleen nog maar periodiek te controleren of er bestanden ontvangen zijn. Deze bestanden verwerk je zoals je gewend bent in CiVision Samenlevingszaken. Heel gemakkelijk!


Toekomstbestendig berichtenverkeer

We zorgen voor toekomstbestendig berichtenverkeer. Hoe doen we dit? Door koppelvlakken als de iPgb 2.0 en iCAK te realiseren op basis van webservices. De voordelen voor jou zijn:

  • Het aanleverproces is overal hetzelfde, zonder handmatige stappen.
  • Bewezen technologie door de MakelaarSuite.
  • Je monitort het berichtenverkeer en foutafhandeling beter.
  • Je waarborgt de privacy van je burgers. 


Laat je informeren 

Veel gemeenten werken met de koppeling van het GGk met CiVision Samenlevingszaken. Kan je ook niet wachten om hier mee aan de slag te gaan? Neem contact op met Linda Verkooijen en zij helpt je verder.

 

Contact

Linda Verkooijen, Commercieel Medewerker Binnendienst

+31 6 2952 5027 / Neem contact op

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Postbus 1470, 5200 BM  's Hertogenbosch

088 110 1500

info.prlg@pinkroccade.nl

www.pinkroccadelocalgovernment.nl

Terugblik op 10 jaar Makelaarsuite

Afbeelding

Meer nieuws

Urk - Horst aan de Maas: de Berichtenbox voor inwoners

Afbeelding

Whitepapers JouwGemeente MijnGemeente

PinkRoccade Live

PinkRoccade Local Government biedt een ruim aanbod aan curcussen, (klassikale) opleidingen en webinars.

Bloggers