of 59147 LinkedIn

Jasper van Dam

Jonge Informatieprofessional

T 06 23 00 13 20 / Stuur mij een e-mail

 

De combinatie tussen de dynamische wereld van IT en een politiek-bestuurlijke omgeving gaf de doorslag om per maart 2017 aan de slag te gaan bij PBLQ.


Een steentje bijdragen

Technologie zal in de toekomst een steeds grotere rol gaan spelen in het leven van mensen. Voor de overheid de taak hierin mee te gaan en relevant en toegankelijk te blijven. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij. Naast opdrachten op het gebied van informatiemanagement volg ik twee jaar lang de Master of Public Information Management.

 

Een commerciële bestuurskundige 

Ervaring deed ik in het verleden op bij een informatiebeveiligingsafdeling van een grote bank. Hier vormde ik de brug tussen beheerders en de eindgebruikers. Verder heb ik veel sales-ervaring opgedaan bij grote telecomproviders. De keuze voor de publieke sector klinkt nu onverwacht, maar is dat niet geheel. Ik studeerde Bestuurskunde in Leiden en volgde daarna de master "Crisis and Security Management". Vanuit deze mix van ervaringen is mijn interesse voor thema’s als cybersecurity, privacy en digitalisering steeds verder gegroeid.  

 

Nieuwsgierige compromis-zoeker

Door mijn betrokken en enthousiaste houding weet ik snel de verbinding tussen mensen te leggen. Ik ben erg open en nieuwsgierig, juist het uitvoeren van opdrachten in diverse domeinen houdt het werk voor mij afwisselend en uitdagend. De reden waarom ik juist in de publieke sector op mijn plek ben is mijn voorkeur om compromis te zoeken (en vinden) zodat ieders belang vertegenwoordigd is.

 • Pas op met lootjes trekken

  Reageer

  Tijdens de Maand van Cybersecurity Bewustzijn wordt uit het ‘Nationaal Cybersecurity Bewustzijnsonderzoek’[1] opnieuw duidelijk dat diverse menselijke factoren ervoor zorgen dat mensen, en daarmee de organisaties waar zij werkzaam zijn, risico’s veroorzaken op het gebied van informatieveiligheid.

Contactgegevens

AfbeeldingMuzenstraat 120,

2511 WB Den Haag,

Postbus 18607,

2502 EP Den Haag

070- 376 36 36

info@pblq.nl

www.pblq.nl

 

Meer weten over ons Informatiemanagement Traineeship, bekijk hier de website.

Opleiding Informatiemanagement voor verbinders

Metropool opleiding

Weten hoe het is om bij PBLQ te werken?

Afbeelding

Whitepapers

 • ‘Smart’ lijkt wel een nieuw toverwoord. Net zoals innovatie dat ook al enige jaren...

  Smart city

  ‘Smart’ lijkt wel een nieuw toverwoord. Net zoals innovatie dat ook al enige jaren...
 • Voor bestuurders, managers en veranderaars 
 Met de digitalisering van onze samenleving is het...

  Safe in cyberspace

  Voor bestuurders, managers en veranderaars Met de digitalisering van onze samenleving is het...

Bloggers