of 59250 LinkedIn

HRM moet strategisch ingezet worden in de publieke sector

Reageer

Inholland Academy en PBLQ werken samen voor optimaal leerrendement.

De functie van HRM is de laatste tijd sterk veranderd. Mobiliteit, vergrijzing, organisatieveranderingen, nieuwe wensen en eisen voor de medewerkers, klanttevredenheid; het vergt een doordachte HRM strategie van organisaties in de publieke sector.

Daarom hebben Inholland Academy en PBLQ de handen ineen geslagen en organiseren zij samen de komende jaren de post-hbo register opleiding 'Strategisch HRM voor de publieke sector'.

 

Inholland Academy biedt deze opleiding al 15 jaar aan en wil met de samenwerking nog beter inspelen op de laatste ontwikkelingen in de markt. Esther Lute, opleidingsadviseur van Inholland Academy: "De expertise van PBLQ in de publieke sector gecombineerd met haar organisatiecultuur en ambities sluiten naadloos aan bij Inholland Academy. Er is een hele goede klik."

 

Met de opleiding Strategisch HRM voor de publieke sector ontwikkelen HRM-professionals de kennis en vaardigheden die zij nodig hebben om als volwaardig Strategisch gesprekspartner voor hun organisatie te kunnen acteren en het vermogen te ontwikkelen zaken voor elkaar te krijgen.

De opleiding is geschikt voor afdelingshoofden, HRM-beleidsmedewerkers, personeelsadviseurs met een afgeronde hbo-opleiding personeel- & arbeid of management, economie & recht en twee jaar werkervaring.

 

De opleiding is opgebouwd uit vijf modules van drie hele dagen. PBLQ verzorgt de modules HR-Analytics en Duurzame Inzetbaarheid en Inholland Academy de modules Strategisch HRM, Verandermanagement en HR-advisering.

 

 "Deze samenwerking met Inholland Academy is voor ons zeer waardevol. In de post-hbo opleiding Strategisch HRM voor de publieke sector brengen wij de laatste inzichten uit theorie en praktijk samen voor een optimaal leerrendement voor onze deelnemers. Inholland Academy en PBLQ combinerenthe best of both worlds", aldus Peter van Enk van PBLQ.

 

Over Inholland Academy
Inholland Academy is het na- en bijscholingsinstituut van Hogeschool Inholland en biedt kennis aan bedrijven, instellingen en individuele cursisten. Met opleidingen, cursussen en trainingen op post-mbo, hbo en post-hbo niveau en tal van maatwerkmogelijkheden richt Inholland Academy zich op werkende professionals in de sectoren handel en industrie, techniek, (zakelijke) dienstverlening, media, overheid en non-profit, gezondheidszorg, welzijn en onderwijs.

 

De start van de post-hbo opleiding Strategisch HRM staat gepland voor 21 januari aanstaande te Utrecht. De opleiding is gecertificeerd door Stichting Post-HBO Nederland en wordt met een 8.3 beoordeeld door deelnemers. www.inholland.nl/academy/post-hbo-strategisch-hrm.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingMuzenstraat 120,

2511 WB Den Haag,

Postbus 18607,

2502 EP Den Haag

070- 376 36 36

info@pblq.nl

www.pblq.nl

Meer nieuws

 

Meer weten over ons Informatiemanagement Traineeship, bekijk hier de website.

Opleiding Informatiemanagement voor verbinders

Metropool opleiding

Weten hoe het is om bij PBLQ te werken?

Blijf effectief in de informatiesamenleving van morgen!

Afbeelding

Whitepapers

  • ‘Smart’ lijkt wel een nieuw toverwoord. Net zoals innovatie dat ook al enige jaren...

    Smart city

    ‘Smart’ lijkt wel een nieuw toverwoord. Net zoals innovatie dat ook al enige jaren...
  • Voor bestuurders, managers en veranderaars 
 Met de digitalisering van onze samenleving is het...

    Safe in cyberspace

    Voor bestuurders, managers en veranderaars Met de digitalisering van onze samenleving is het...

Bloggers