of 59345 LinkedIn

WSD van digitale strategie naar concreet actieplan

M&I/Partners Reageer

M&I/Partners heeft op verzoek van sociaal werkbedrijf WSD in Boxtel een advies uitgebracht over een nieuwe digitale (I&A) strategie. Samen met directie, management, controllers en I&A-ondersteuning van WSD is daarom gewerkt aan de gewenste richting, inrichting en ondersteuning van de I&A-functie voor de komende jaren.

Achtergrond

De WSD begeleidt en ontwikkelt al jaren succesvol zoveel mogelijk mensen die behoren tot de Participatiewet naar een arbeidsplaats. Het domein van werk en inkomen, en specifiek de sector van sociaal werkbedrijven, is door de nieuwe wetgeving, veranderingen in de arbeidsmarkt en door de integrale aanpak in het sociaal domein aan behoorlijke verandering onderhevig. Deze veranderingen hebben behoorlijke gevolgen voor oplossingen op het gebied van informatievoorzienig en ICT.

Samen met directie, management, controllers en I&A-ondersteuning van WSD is daarom gewerkt aan de gewenste richting, inrichting en ondersteuning van de I&A-functie voor de komende jaren. Middels diverse interactieve workshops is bepaald welke belangrijke maatschappelijke en technologische ontwikkelingen er zijn en hoe de WSD hierop kan inspelen. Bijvoorbeeld in het slimmer, efficiënter en effectiever (samen)werken.

 

Jeroen van den Bremer (hoofd I&A van de WSD):
“Anton heeft het management en kader op een enthousiaste wijze meegenomen in de vertaling van bedrijfsdoelstellingen naar informatievoorziening. Ondersteunt door een multidisciplinair team van M&I/Partners heeft dit geleid dit tot een concreet actieplan dat door alle deelnemers is herkend en wordt onderschreven.

 

Meer informatie?
Neem voor meer informatie over deze opdracht of rondom het inrichten en optimaliseren van uw I&A-strategie binnen gemeenten contact op met Anton!


Anton van der Gaag, Senior adviseur

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres
Sparrenheuvel 32
3708 JE Zeist

Postadres
Postbus 477
3700 AL Zeist

T (030) 2 270 500
E info@mxi.nl
I www.mxi.nl

Afbeelding

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers