of 58952 LinkedIn

Versterking partnerteam overheid

M&I/Partners Reageer

M&I/Partners versterkt partnerteam met Enri Leufkens en Mirjam Verheijen treedt toe als aandeelhouder.

AfbeeldingNa het eerdere vertrek van Paul de Kort, eind vorig jaar, treedt Enri Leufkens als partner Overheid in dienst bij M&I/Partners. Als vijfde partner van het kantoor gaat Enri samen met de vier partners (Patrick van Eekeren, Jan Houben, Marco Zoetekouw en Mirjam Verheijen) verder leiding geven aan M&I/Partners. Tevens is Mirjam Verheijen per 1 januari 2019 toegetreden als aandeelhouder binnen M&I/Partners.

 

Versterking partnerteam overheid

De passie van Enri ligt al ruim 20 jaar bij de overheid. Voordat Enri toetrad tot het partnerteam van M&I/Partners heeft hij bij Capgemini leidinggegeven aan strategische programma’s en grote accounts. Hij heeft complexe innovaties begeleid en diverse allianties tot stand gebracht. Op het grensvlak van business en ICT zorgde hij voor tastbare resultaten. Binnen M&I/Partners gaat Enri de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de overheidsmarkt leiden. Waarbij hij zijn visie, netwerk en enthousiasme gaat gebruiken om met het team nog meer waarde te creëren voor de klant. Enri over zijn nieuwe rol bij M&I/Partners: “Bij M&I/Partners staat de mens centraal. Zowel intern als bij de klant. Dat voel je in alles en dat voegt echt iets toe in de markt. Voor mij een extra motivatie om mijn overheidservaring, kennis en netwerk in te zetten voor M&I/Partners. Een bedrijf waar de klant centraal staat en kennis veel meer is dan een loze belofte. Een bedrijf waar ICT gezien wordt als strategisch middel om organisatiedoelstellingen te realiseren.”

“Om de kwaliteit van onze dienstverlening naar onze klanten te waarborgen, onze medewerkers zich blijvend te laten ontwikkelen en onze organisatie verder te innoveren, is een sterk team belangrijk. Wij zijn trots dat Enri hieraan een bijdrage gaat leveren! voegt Patrick van Eekeren toe.

 

Nieuwe aandeelhouder

AfbeeldingMirjam Verheijen is per 1 januari 2019 toegetreden als aandeelhouder binnen M&I/Partners. Mirjam is al geruime tijd vanuit verschillende rollen betrokken bij M&I/Partners waarbij het laatste jaar als partner. Haar focus ligt op complexe ICT- en projectmanagementvraagstukken binnen de care markt in de zorg. Haar expertise en kracht ligt in het verbinden van directie, management en professionals in organisaties met ICT- en businessvraagstukken. Tot de klanten die Verheijen heeft mogen bedienen, behoren onder andere Cordaan, Stichting Philadelphia, Zorgpartners Midden Holland en Surplus.

 

“M&I/Partners is voor mij het adviesbureau met een menselijke maat. Professionals met een groot hart voor de publieke sector. De adviseurs van M&I/Partners verbinden kennis en expertise op het gebied van technologie, informatievoorziening en verandermanagement. Ze werken met passie aan duurzame oplossingen. Oplossingen die echt het verschil maken in de praktijk. Ik draag daar graag, ook vanuit deze nieuwe rol, mijn steentje aan bij ”, vertelt Mirjam.

 

Ontdek meer op www.mxi.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.