of 58952 LinkedIn

Strategie in een digitale wereld

Strategie in een digitale wereld. Minisymposium "Informatievoorziening Digitaal Stelsel Omgevingswet" op 30 januari 2018.
M&I/Partners Reageer

Wij hebben onze krachten gebundeld met Berenschot, Shinto Labs en Circle Software en organiseren het minisymposium "Informatievoorziening Digitaal Stelsel Omgevingswet".

Tijdens dit symposium krijgt u praktische handvatten en een (inter)actief programma waarin wij de complexiteit van de Omgevingswet en vooral de rol van informatietechnologie hierbij reduceren tot hapklare brokken. U vertrekt met nieuwe, concrete, werkbare ideeën op zak.


Masterclass strategie in de digitale wereld
Het gaat niet meer om een digitale strategie, maar om een strategie in de digitale wereld. Hoe gaat u het verschil maken met het Digitaal Stelsel en hoe vertelt u het uw bestuurders?!

Collega Miriam de Best gaat hier op in tijdens het minisymposium 'Digitaal Stelsel Omgevingswet'!

Deelname
Op 30 januari 2018 vindt het Minisymposium in Utrecht plaats. Vertegenwoordigers van overheidsorganisaties (voornamelijk gericht op informatiemanagers, projectleiders Digitaal Stelsel Omgevingswet en afdelingshoofden bij gemeenten én omgevingsdiensten, waterschappen, veiligheidsregio's en provincies) zijn van harte welkom. Kortom voor alle samenwerkingspartners in de keten, betrokken bij vergunningverlening en handhaving.

 

Meer informatie over de programmaonderdelen of aanmelden

 


Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen op het gebied van digitalisering en de omgevingswet, neem dan contact op met Miriam.   

 

AfbeeldingMiriam de Best

Senior adviseur
miriam.de.best@mxi.nl
06 12 22 80 84
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.