of 64120 LinkedIn

Samenwerken binnen de lokale overheid op de i-functie

Samenwerken binnen de lokale overheid op de i-functie. Online lunchsessie 30 september.
M&I/Partners Reageer

30 september 2021 - 12:00 - 13:00 uur.

Online lunchsessie.

Donderdag 30 september organiseren we de online sessie 'Samenwerken binnen de lokale overheid op de i-functie'. Tijdens deze sessie delen we de successen en leren we van samenwerkingen binnen de lokale overheid op de i-functie. We gaan in gesprek met twee ervaringsdeskundigen uit het werkveld over aansprekende en actuele voorbeelden uit de praktijk. Bent u er ook bij?

Gemeenten staan voor grote maatschappelijke opgaven, die zij al lang niet meer alleen op lossen. Ze hebben te maken met krappe begrotingen en hebben moeite de juiste mensen voor het werk dat er is te vinden. Gemeenten zoeken op grote schaal de samenwerking in de regio, bijvoorbeeld rondom jeugdzorg en met de omgevingsdiensten.

 

Samenwerken binnen de lokale overheid op de i-functie

Maar hoe faciliteer je deze samenwerkingen op de i-functie? En hoe werk je "goed" samen op de i-functie? In deze sessie behandelen we enkele voorbeelden van geslaagde en minder geslaagde samenwerkingen binnen de i-functie op het gebied van organisatie, informatievoorziening en automatisering. We gaan graag met u in gesprek over hoe je door samen te werken meer kan doen met minder.

 

Aanmelden voor deze online lunchsessie

 

De lunchsessie wordt verzorgd door Miriam de Best en Thijs Swolfs, beide zijn senior adviseur bij M&I/Partners en voornamelijk werkzaam binnen de lokale overheid.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres
Sparrenheuvel 32
3708 JE Zeist

Postadres
Postbus 477
3700 AL Zeist

T (030) 2 270 500
E info@mxi.nl
I www.mxi.nl

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers