of 59345 LinkedIn

M&I/Partners geeft een ‘Artificial Intelligence’ opdracht cadeau

M&I/Partners geeft een ‘Artificial Intelligence’ opdracht cadeau. Cadeau ter waarde van 600-700 gratis adviesuren voor een organisatie in de zorg en/of overheid
M&I/Partners Reageer

In 2020 bestaat M&I/Partners 35 jaar. Een jubileum dat gevierd moet worden. Deze mijlpaal vieren wij - net als bij eerdere jubilea - met het cadeau geven van een opdracht op het gebied van AI voor een organisatie in de zorg en/of overheid, ter waarde van 600-700 adviesuren. Organisaties die kans willen maken op deze gratis consultancyuren met een waarde van €100.000, kunnen zich tot 1 november inschrijven via www.mxi.nl/jubileum.

“Dit keer gaan we voor de succesvolle implementatie van een toepassing van Artificial Intelligence met impact. Daarmee bouwen we mee aan een digitale wereld die mensen écht vooruithelpt”, vertelt Patrick van Eekeren, partner bij M&I/Partners.

 

Inschrijving is geopend

Organisaties in de zorg en overheid kunnen via www.mxi.nl/jubileum een projectvoorstel indienen op het gebied van Artificial Intelligence en daarmee kans maken op deze openbare opdracht. Inschrijven kan tot 1 november 2019 16.00 uur.

 

Eerdere jubilea

Het is bij M&I/Partners inmiddels traditie om jubilea doen door een kosteloze opdracht, waarbij projectleiding en ondersteuning wordt aangeboden aan een project met maatschappelijke impact. In 2015 begeleidde M&I/Partners een opdracht op het gebied van business intelligence en big data voor betere zorg aan psychiatrische patiënten van de afdeling Psychiatrie van het UMC Utrecht. In 2010 onderzocht het kantoor in opdracht van het Van Gogh Museum de mogelijkheden van verdere digitalisering van het museum en de collectie van het museum. En in 2005 werd ziekenhuis Gelderse Vallei ondersteund met het smeden van digitale samenwerkingen met andere zorgpartijen in de regio.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres
Sparrenheuvel 32
3708 JE Zeist

Postadres
Postbus 477
3700 AL Zeist

T (030) 2 270 500
E info@mxi.nl
I www.mxi.nl

Afbeelding

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers