of 59318 LinkedIn

Jos Smits

Professional partner

jos.smits@mxi.nl / 06 20 59 46 30

Jos is een ervaren adviseur op directieniveau in de lokale overheid. Hij is betrokken bij diverse intergemeentelijke samenwerkingen en adviseert management en bestuur op strategische (ICT) vraagstukken. Jos heeft diepgaande kennis van intergemeentelijke samenwerkingen, kosten en basten en verbindt deze met vraagstukken uit het gemeentelijk domein zoals decentralisaties, regionalisering en doelmatigheid.

Zijn persoonlijke stijl kenmerkt zich in vier kernbegrippen: Onafhankelijkheid in denken, kritisch opstellen en zich blijven verwonderen stellen hem in staat de essentie in organisaties en situaties naar boven te krijgen. Conceptueel denken. Jos is een generalist en in staat tot strategisch en conceptueel denken. Daardoor legt hij verbanden en komt hij tot nieuwe inzichten. Resultaatgericht. Met een flinke dosis realisme zorgt hij er voor dat concepten niet alleen plaatjes maar bovenal resultaat oplevert. Vertrouwen. Jos is een betrokken manager en adviseur die ook onder zware druk rust en vertrouwen uitstraalt. Hij zoekt naar de balans tussen realisme en visie en het verbinden van mensen en ideeën.

 

Lees mijn publicaties Bekijk mijn cases


Opdrachten 

  • Digitale transformatie binnen gemeenten (CIO 3.0)

    Reageer

    Blockchain, internet of things, netwerkeconomie, artificial intelligence, quantum computing en cyber security. Als het om ICT gaat, strooien ‘vermeende’ goeroe’s met termen die veel weg hebben van de Russische Matroesjka poppetjes: open er één en het volgende containerbegrip dient zich aan.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres
Sparrenheuvel 32
3708 JE Zeist

Postadres
Postbus 477
3700 AL Zeist

T (030) 2 270 500
E info@mxi.nl
I www.mxi.nl

Whitepapers

Bloggers