of 59318 LinkedIn

Jan Houben

Partner

 

"Regisseur die opereert op het snijvlak van mens en organisatie"

 

Jan is gespecialiseerd in bestuurlijk complexe projecten en vraagstukken waar meerdere dimensies aan te onderkennen zijn. Hij opereert veelal op het snijvlak van besturing en inhoud, van proces en ICT, van mens en organisatie. Na een gedegen analyse pakt hij opdrachten gestructureerd aan, veelal opererend vanuit een regierol. Hij is gericht op het vinden van oplossingen die werken, daarbij gebruikmakend van (latent) aanwezige competenties.

jan.houben@mxi.nl

 

Lees meer

  • Waarom is het beheer van ICT zo duur?

    Reageer

    AfbeeldingKort geleden sprak ik een klant, de directeur van een grote zorginstelling, die me een eenvoudige maar lastig te beantwoorden vraag stelde. Waarom, wilde hij weten, is ICT niet alleen duur in de aanschaf, maar vooral ook in het onderhoud en het beheer?

  • Heeft u een goede CIO?

    Reageer

    In mijn vorige column zette ik uiteen dat ICT in de zorg complex is geworden. Niet alleen is het nodig bestaande systemen goed te laten functioneren en indien mogelijk te verbeteren, maar ook zijn creatieve verandering en disruptie voorwaarden voor een succesvolle toekomst. Voor al deze taken zijn verschillende mensen nodig, die ik aanduidde als CIO 1.0, 2.0 en 3.0. De volledige column vindt u hier.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres
Sparrenheuvel 32
3708 JE Zeist

Postadres
Postbus 477
3700 AL Zeist

T (030) 2 270 500
E info@mxi.nl
I www.mxi.nl

Whitepapers

Bloggers