of 61441 LinkedIn

Impact van de coronacrisis op de (ICT-)begroting

Impact van de coronacrisis op de  (ICT-)begroting
M&I/Partners Reageer

Op donderdag 10 december organiseren we de online ICT Benchmark Gemeenten Thematafel over de impact van de coronacrisis op de (ICT-)begroting. Benchmarken zit al ruim 15 jaar in onze genen. Ruim 200 gemeenten hebben al meegedaan aan de ICT Benchmark. Bent u er ook bij?


 10 december 2020 • 14:00 - 15:00 uur • Online thematafel


Online thematafel: impact van corona op de (ICT-)begroting

We willen samen met u het gesprek aan gaan over de impact van de coronacrisis op de gemeentelijke (ICT-)begroting 2021 en kijken we terug naar de impact op de (ICT-)kosten van 2020. Wat is bijvoorbeeld de verwachting als het gaat om financiering van projecten voor digitale innovatie? Worden investeringen naar voren gehaald, of worden er juist investeringen uitgesteld?


Inventarisatie verwachtingen coronacrisis

Om deze discussie inhoudelijk te voeden willen we u vragen een korte vragenlijst in te vullen, waarmee we inventariseren wat de financiële impact is van de coronacrisis. De antwoorden gebruiken we (natuurlijk geanonimiseerd) als input voor de online thematafel.

 

Voor wie?

Deze online thematafel is voornamelijk bedoeld voor de deelnemers aan de ICT Benchmark Gemeenten afgelopen drie jaar. Natuurlijk bent u als beleidsmedewerkers, informatiemanagers of directielid bij een overheidsorganisatie ook van harte welkom.


ICT Benchmark Thematafels

Binnen de benchmark willen we de kennisdeling bevorderen. Daarom zijn we vorig jaar gestart met de ICT Benchmark Thematafels. Zo bieden we de mogelijkheid om samen met andere deelnemers en spelers in de overheid de verdieping op te zoeken van specifieke thema’s o.b.v. data en inzichten van M&I/Partners. Zo waren de twee voorgaande thematafels met de onderwerpen ‘Digitale volwassenheid’ en ‘Samenwerken’ geslaagde bijeenkomsten.

 

U kunt zich hier aanmelden: https://mxi.nl/events/37/

Na aanmelding ontvangt u van ons de link naar de online thematafel.

 

Pim Freriks, Senior adviseur

pim.freriks@mxi.nl / 06 47 95 37 48

Lees mijn publicaties

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres
Sparrenheuvel 32
3708 JE Zeist

Postadres
Postbus 477
3700 AL Zeist

T (030) 2 270 500
E info@mxi.nl
I www.mxi.nl

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers