of 59185 LinkedIn

Het verschil maken als CIO

Het verschil maken als CIO. Een verkenning van de veranderende omgeving én de veranderende rol van de CIO binnen de overheid.
Reageer

Donderdag 18 mei aanstaande organiseert M&I/Partners de lunchbijeenkomst 'Het verschil maken als CIO'. Tijdens de bijeenkomst verkennen wij met u de veranderende omgeving én de veranderende rol van de CIO binnen de overheid aan de hand van het boek 'CIO 3.0 - Het verschil maken bij digitale transformatie'.

We leven in een tijd waarin sprake is van ingrijpende maatschappelijke, economische en technologische veranderingen. De gevolgen hiervan zijn voelbaar en zichtbaar. De functie van de Chief Information Officer evolueert mee. Van een dienstverlenende functie met beperkte invloed (CIO 1.0 en 2.0) naar een vanzelfsprekende leiderschapsfunctie in de business (CIO 3.0).

De CIO 3.0 richt zich op innovatie en businesstransformatie om de digitale toekomst van de organisatie vorm te geven. Tegelijkertijd onderkent de CIO 3.0 de kracht van ICT-commodities en regelt de noodzakelijke beschikbaarheid, snelheid, wendbaarheid en schaalbaarheid van de ICT-omgeving als essentiële voorwaarde voor de business.

Programma

1.   Opening en welkomstwoord door Paul de Kort, partner bij M&I/Partners
2.   Presentatie door Dick Heerschop, CIO bij de Nationale Politie
3.   Presentatie door Mark van der Velden, CIO bij Rijnstate Ziekenhuis
4.   In gesprek met Karin Zwiggelaar, auteur van het boek CIO 3.0 - o.l.v. Paul de Kort.

 

U kunt zich hier aanmelden voor de lunchbijeenkomst 'Het verschil maken als CIO'.

 

Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor beslissers in de rijks- en lokale overheid: informatiemanagers, hoofden ICT, I&A en CIO's.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wijnand Heijnen:

  wijnand.heijnen@mxi.nl
  06 - 52 77 75 20
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.