of 64740 LinkedIn

Enri Leufkens

Partner

Ik ben een manager met een passie van ruim twintig jaar voor de overheidsmarkt. Ik heb leiding gegeven aan organisatieonderdelen, strategische programma’s en grote accounts, complexe innovaties begeleid, diverse allianties tot stand gebracht en strategische trainingscurricula ontwikkeld. Op het grensvlak van business en ICT zorg ik voor tastbare resultaten, in balans met lange termijn doelstellingen. Teamontwikkeling in combinatie met persoonlijke groei van medewerkers is daarbij essentieel.

 

Enri over zijn rol als partner Overheid bij M&I/Partners: “Bij M&I/Partners gaat het om de mens. Zowel intern als bij de klant. Dat voel je in alles en dat voegt echt iets toe in de markt. Voor mij een extra motivatie om mijn overheidservaring, kennis en netwerk in te zetten voor M&I/Partners. Een bedrijf waar de klant centraal staat en kennis veel meer is dan een loze belofte. Een bedrijf waar ICT gezien wordt als strategisch middel om organisatiedoelstellingen te realiseren.”

 

enri.leufkens@mxi.nl / 030 2 270 501

  • Met verwondering ketensamenwerking verbeteren

    Reageer

    Verwondering is vaak essentieel om maximaal effect te krijgen. Dat is vaak makkelijker als je je op nieuw terrein begeeft. Laat je eigen kennis en ervaring je niet verleiden tot het (snel) voorstellen van oplossingen of trekken van conclusies. Als je binnen ketensamenwerking verwonderd kan zijn over de insteek en belangen van de ander, dan kom je eerder tot effectieve samenwerking.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres
Sparrenheuvel 32
3708 JE Zeist

Postadres
Postbus 477
3700 AL Zeist

T (030) 2 270 500
E info@mxi.nl
I www.mxi.nl

Whitepapers

Bloggers