of 58952 LinkedIn

Digitale transformatie in het sociaal domein

M&I/Partners Reageer

Wat betekent de digitale transformatie voor het sociaal domein? En hoe kunnen wij de beoogde digitale transformatie in het sociaal domein praktisch vormgeven? Wij krijgen deze vragen regelmatig vanuit organisaties in het sociaal domein.

Digitale transformatie sociaal domein

Vrijdag 19 oktober organiseren wij de ochtendsessie ‘Digitale transformatie in het sociaal domein’. In de vorm van een interactieve iXpeditie delen wij aan de hand van twee praktijkcases onze kennis, geven wij onze visie op deze vragen en gaan we samen met u en uw vakgenoten het gesprek aan. In deze sessie willen we u inspireren en handvatten bieden om de digitale transformatie binnen uw organisatie verder vorm te geven.

 

Digitale dienstverlening G4

We kunnen een tipje van de sluier oplichten! Tijdens de eerste case gaan we in op het opstellen van een gemeentelijke visie op digitale dienstverlening van een van de G4 in het sociaal domein. Ook besteden we aandacht aan de vragen en knelpunten die daarmee opgeworpen worden.

 

19 oktober 2018 - 09:00 - 19 oktober 2018 - 12:00 | Sparrenheuvel 32 Zeist.


De bijeenkomst is bestemd voor aanbieders in het sociaal domein, te weten leden Raad van Bestuur, directeuren, managers, teamleiders, beleidsadviseurs, innovatiemanagers, ICT- en I&A-managers.


Bent u er ook bij?


 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.