of 62236 LinkedIn

De toekomst van ICT-samenwerkingen

De toekomst van ICT-samenwerkingen. Online lunchsessie op 28 januari a.s.
M&I/Partners Reageer

Donderdag 28 januari organiseren wij de online lunchsessie 'De toekomst van ICT-samenwerkingen'. Tijdens deze sessie gaan wij in gesprek met onder anderen Allard Mittertreiner (directeur Syntrophos) en Vincent Siegmund (directeur SSC ONS) over de toekomst van ICT-samenwerkingen. Bent u er ook bij? 


28 januari 2021 - 12:00 - 13:00 uur

Online lunchsessie


Online lunchsessie: de toekomst van ICT-samenwerkingen

Gezamenlijk de ICT-dienstverlening bundelen om tot efficiëntere, effectievere dienstverlening te komen, dat is het doel van de verschillende Shared Service Centers (SSC’s) voor gemeenten die Nederland kent. Maar deze doelstelling staat onder druk. Zo is vorig jaar de stekker getrokken uit SSC Zuid-Limburg.

Tijd dus om stil te staan bij de toekomst voor SSC’s. Wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor SSC's? Hebben zij nog een toekomst nu steeds meer ICT wordt aangeboden als beheerde dienst? En hoe zorg je ervoor dat je als SSC samen met je opdrachtgevers tot goede of betere dienstverlening komt?

In deze online lunchsessie gaan we in gesprek met enkele directeuren van ICT-samenwerkingen waaronder, Allard Mittertreiner (directeur Syntrophos) en Vincent Siegmund (directeur SSC ONS).

Sluit donderdag 28 januari aan bij de online lunchsessie 'De toekomst van ICT-samenwerkingen'.

 

Aanmelden

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres
Sparrenheuvel 32
3708 JE Zeist

Postadres
Postbus 477
3700 AL Zeist

T (030) 2 270 500
E info@mxi.nl
I www.mxi.nl

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers