of 60156 LinkedIn

AVG - een kans of alleen een belemmering? (podcast #2)

M&I/Partners Reageer

In deze serie podcasts van M&I/Partners nemen Ralph Wagter en Tobias van Oerle u mee in de wereld van informatiebeveiliging en de nieuwe privacywetgeving, de AVG/GDPR. Aan de hand van hun ervaringen bij klanten in de zorg en overheid de afgelopen periode en voorbeelden uit de praktijk gaan zij met elkaar in gesprek over gegevensbescherming.

AVG - kans of belemmering

In de tweede aflevering van onze serie podcasts over de AVG gaan Ralph en Tobias in op de vraag ‘Wat vinden jullie van de AVG?’. Slaan we met z’n alle door in privacy? Leidt de AVG tot meer bureaucratie en mogen we steeds minder? Of is de AVG juist een kans die we kunnen benutten om informatiemanagement naar een hoger plan te tillen? Ralph en Tobias nemen je graag mee in hoe zij hier over denken: AVG - kans of alleen een belemmering?Privacy podcasts M&I/Partners

Benieuwd wat we nog meer gaan bespreken? Hier vindt u de aankomende privacy onderwerpen waarin u in korte tijd wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van privacy. 

  • ‘Mag dat?’ (beschikbaar vanaf 2-11)
  • Hoe doe je een DPIA? (n.t.b.)
  • De Functionaris Gegevensbescherming (n.t.b.)


Luister hieronder de eerste podcast terug:

 


Hoe kunnen wij u helpen?

In een wereld die digitaliseert bent u in toenemende mate afhankelijk van de gegevens die uw klanten of burgers u toevertrouwen. Heeft u vragen, opmerkingen of gaat u zelf graag een keer met ons in gesprek? Neem dan vrijblijvend contact op met Tobias van Oerle, adviseur: tobias.van.oerle@mxi.nl / 06 12 63 39 48.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres
Sparrenheuvel 32
3708 JE Zeist

Postadres
Postbus 477
3700 AL Zeist

T (030) 2 270 500
E info@mxi.nl
I www.mxi.nl

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers