of 65378 LinkedIn

André van Nijkerken

Principal adviseur.

André is een goede luisteraar, scherpe analyticus en prettige sparringpartner. Ervaren, inspirerend en enthousiasmerend zijn kenmerken die bij hem passen. Hij weet veel voor elkaar te krijgen, en is krachtig en origineel in het vinden van oplossingen voor lastige vraagstukken. Hij is een behendig tacticus, slimme strateeg en goede communicator. André heeft ruime bestuurlijke ervaring (was o.a. wethouder), maar was ook jarenlang binnen de publieke sector actief als adviseur en interim-manager op het grensvlak van organisatie, informatievoorziening en automatisering. Daarnaast is hij een uitstekende bruggenbouwer tussen de wereld van bestuur en management binnen de publieke sector en de wereld van ICT en ICT-dienstverlening.

 

Expertise

Strategie en sturing


andre.van.nijkerken@mxi.nl / 06 10 15 63 05


  • Omgevingswet vraagt een Fairphone in plaats van Iphone

    Reageer

    De Omgevingswet vraagt om software die morgen anders moet kunnen zijn dan vandaag. Software die stapsgewijs meegroeit met de ingrijpende stelselwijziging die de Omgevingswet is en die juist ruimte geeft voor experiment. En er sprake is van een Digitaal Stelsel Omgevingswet die het werken met de Omgevingswet faciliteert zoals bedoeld.

  • Dashboards in het sociaal domein

    Reageer

    Gemeenten hebben in het sociaal domein een flink extra takenpakket en daarmee een extra verantwoordelijkheid. De roep om dashboards in het sociaal domein is dan ook groot. Allerlei partijen willen weten hoe het gaat in het sociaal domein. Enkele do’s, don’ts en tips op dashboardgebied.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres
Sparrenheuvel 32
3708 JE Zeist

Postadres
Postbus 477
3700 AL Zeist

T (030) 2 270 500
E info@mxi.nl
I www.mxi.nl

Whitepapers

Bloggers