of 59123 LinkedIn

Waar bevindt u zich binnen de digitale transformatie?

De digitalisering van processen neemt steeds meer toe, waardoor organisaties in sterke mate afhankelijk zijn van de continuïteit van hun IT voorzieningen. Waar bevindt uw organisatie zich binnen deze digitale transformatie?
Reageer

Uw persoonlijke reis naar de Cloud

Cloud is een commodity. Het is overal en dat vinden we privé al heel gewoon maar hoe zit het binnen uw bedrijf? Om als bedrijf effectiever te werken, wilt u dat uw mensen, applicaties en data altijd in verbinding staan. Ook tijdens het innoveren van uw bedrijfsprocessen. Maar wat als uw waardevolle bedrijfsdata en applicaties niet meer beschikbaar zijn? Of als uw medewerkers zelf Cloud diensten als ‘dropbox’ aanschaffen en er shadow IT plaatsvindt? Wat betekent dat voor uw bedrijf en voor uw klanten qua privacy, veiligheid, beschikbaarheid of continuïteit? Dan heeft u uw IT zaken het liefst goed geregeld.

De digitalisering van processen neemt steeds meer toe, waardoor bedrijven  in sterke mate afhankelijk zijn van de continuïteit van hun IT voorzieningen. Kijken we terug naar de ontwikkeling van Cloud Computing de laatste jaren dan zien we dat bedrijven veelal de volgende fases doormaken in hun IT beleid: starten vaak in een on-premise omgeving, migreren naar off-premise, virtualiseren en tot slot maken zij de eerste stap naar de Cloud.

 

Waar bevindt uw bedrijf zich binnen deze digitale transformatie? Bezoek ons tijdens een van onze maandelijkse inspiratiesessies in het KPN Datacenter Almere en raak in gesprek met uw peers en onze IT-experts over deze transformatie.

 

Data & locatie

De inspiratiessessies vinden plaats op de volgende data:

KPN Datacenter Datum
Almere 17 maart 2016
Eindhoven 21 april 2016
Almere 19 mei 2016
Eindhoven 16 juni 2016
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers