of 59162 LinkedIn

The Digital Dutch

The Digital Dutch. Tijdens The Digital Dutch maakt u kennis met ICT-oplossingen die nu al succesvol toegepast worden in de verschillende sectoren en branches
Reageer

Nederland staat binnen Europa aan de top van digitale economieën en maatschappijen. Door meer van elkaar te leren kan ondernemend Nederland in de digitale transformatie een leidende rol innemen. Daarom organiseert KPN op 2 juni een bijzonder event: The Digital Dutch. RTL Z en Bright zijn als mediapartner verbonden aan dit event.

Tijdens The Digital Dutch maakt u kennis met ICT-oplossingen die nu al succesvol toegepast worden in de verschillende sectoren en branches. Door een indrukwekkende Virtual Reality beleving wordt u meegenomen in een wereld van digitale initiatieven. U wordt tevens geïnspireerd uw ideeën te delen met de andere genodigden en de ‘vooruitdenkers’ van KPN. Digitalisering helpt ondernemend Nederland vooruit!

 

 

Programma

Ontvangst en 'Nederland van bovenaf' - 45 minuten
Na ontvangst en welkom zult u op indrukwekkende wijze ondernemend Nederland van bovenaf ervaren.

 

Een reis in Virtual Reality met 'vooruitdenkers' en RTLZ - 75 minuten
Wij nemen u mee op een bijzondere reis in Virtual Reality langs de meest aansprekende ICT-initiatieven die ook voor úw organisatie nieuwe inzichten bieden. Moderators van RTLZ en 'vooruitdenkers' van KPN zullen u begeleiden in het vertalen van de inspirerende voorbeelden naar uw concrete praktijk in interactieve sessies. De Virtual Reality content vormt hiervoor de basis.

 

Innovatiemarkt - 60 minuten
Een informele afsluiting waar innovatie en inspiratie centraal staan. Ook hier heeft u kans de ‘vooruitdenkers’ te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen.

 

 

Vooruitdenkers

We brengen zakelijk Nederland samen vooruit. Daarbij krijgen we hulp van een flink aantal ‘vooruitdenkers’ vanuit KPN en enkele technology partners, inhoudelijk sterk én tegelijkertijd in staat om zaken begrijpelijk te maken. Aan hen de opdracht om nieuwe initiatieven en aansprekende ICT-oplossingen zo concreet mogelijk te vertalen naar uw concrete business praktijk. Hoe laat u uw medewerkers makkelijker samenwerken? Hoe zorgt ICT voor zekerheid, continuïteit en vooruitgang? En welke kansen kunt u nu al benutten? Hoe helpt u uw klanten verder? Tijdens de Digital Dutch helpen we elkaar aan antwoorden die wérken.

 

Meld u aan voor één van de sessies

Het programma vindt 3 keer plaats zodat u het kunt volgen op het tijdstip dat u het beste uit komt. Meld u hier aan voor het The Digital Dutch

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Webinar: maak uw organisatie slimmer met IoT | 31 oktober 2018

Internet of Things meetup | 22 november 2018

De ontwikkelingen binnen Internet of Things (IoT) gaan razendsnel. Bent u benieuwd naar de laatste stand van zaken? 

Kom dan naar de IoT meetup in de bruisende IoT Academy en laat u kosteloos informeren.


Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers