of 59345 LinkedIn

The Digital Dutch 2019: Digitale kansen dichtbij

The Digital Dutch 2019: Digitale kansen dichtbij.
KPN Lokale Overheid Reageer

Kom op 11 april 2019 naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de 4e editie van The Digital Dutch. Hét event voor ondernemend Nederland waar digitale kansen, inspiratie en innovatie centraal staan. Ontdek welke concrete kansen er voor jouw bedrijf zijn op het gebied van digitalisering. En laat je inspireren door wat verschillende sprekers vertellen over digitale kansen, innovatie en leiderschap.


11 april 2019
11.00-18.00 uur
Jaarbeurs, Utrecht

Direct aanmelden


Afbeelding 

The Digital Dutch 2019

Dit jaar haken we in op de urgentie van digitalisering. In een afwisselend programma focussen we vooral op het hier en nu. Dat doen we tijdens de volgende programmaonderdelen:


Hoofdprogramma

De rode draad is de six handshakes-theorie: we zijn allemaal maar 6 keer handen schudden verwijderd van elke andere mens op aarde. Dat betekent dat je dus ook snel contact kunt leggen met iemand die je kan helpen met je digitaliseringsvraagstuk. Vanuit verschillende perspectieven vertellen 6 sprekers over digitale kansen, inspiratie, innovatie en leiderschap. Het hoofdprogramma wordt gepresenteerd door Michiel Vos, bekend journalist en Amerika-correspondent.


Innovatievloer

De innovatievloer bestaat uit verschillende pleinen en biedt volop ruimte voor beleving, informatie en netwerken. Op ieder plein vind je demonstraties, de laatste innovaties en praktijkcases.


Ondernemersplein

Benieuwd naar de uitrol van glasvezel op je bedrijventerrein? Of wil je weten waar jouw organisatie staat op gebied van digitalisering? Op het ondernemersplein krijg je antwoord op al je ondernemersvragen.

 

Verdiepingssessies

Onze experts en technology partners nemen je tijdens de verschillende verdiepingssessies mee in de wereld van digitalisering. Ze vertellen je meer over de kansen die technologie zoals Artificial Intelligence, IoT, blockchain en 5G biedt om de concurrentie voor te blijven en om je klanten beter te bedienen.

 

Sprekers

Afbeelding


Inschrijven

Aanmelden voor The Digital Dutch 2019? Wees er op tijd bij, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

 

Locatie

Jaarbeurs, hal 1 - Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht


Heb je vragen over The Digital Dutch 2019? Neem dan contact met ons op. Meer weten over de sprekers en de verdiepingssessie? Scroll dan hier door naar beneden.


Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers