of 59345 LinkedIn

Succesvolle 5G test in Johan Cruijff ArenA

Succesvolle 5G test in Johan Cruijff ArenA. 5G technologie voor afhandelingen betaalverkeer
KPN Lokale Overheid Reageer

KPN en Johan Cruijff ArenA hebben in het stadion een succesvolle 5G test gedaan rondom het betalingsverkeer met mobiele pin terminals. Door de inzet van 5G technologie voor de afhandelingen van het betaalverkeer zijn de bezoekers van Johan Cruijff ArenA bij de mobiele pin terminals sneller aan de beurt en is er een betere doorstroom.

Voor de Johan Cruijff ArenA is het van groot belang dat de verbinding voor het afhandelden van pinbetalingen stabiel en betrouwbaar is. Sinds enige jaren is de Johan Cruijff ArenA een pin/card-only stadion en dat vraagt om een uiterst betrouwbaar netwerk om alle betalingen snel, betrouwbaar en veilig af te handelen voor alle bezoekers van het stadion.

 

Tegenwoordig is steeds meer bandbreedte nodig voor al het verkeer dat we met zijn allen streamen zoals het maken en delen van foto’s en  video’s. Daarom is er meer capaciteit in het netwerk nodig. De Johan Cruijff ArenA wil haar bezoekers de beste beleving in en om het stadion bieden. Daarom doen het stadion en KPN verschillende testen met 5G-technologie om oplossingen voor het beste netwerk in de ArenA te kunnen bieden.

 

Meer weten

Wilt u meer weten over de tech-trends die uw bedrijf en de samenleving veranderen? Download gratis het Technology Book van KPN.

Download
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers