of 59250 LinkedIn

Sneller en beter beslissen met Big Data

Reageer
AfbeeldingIedere dag zijn er talloze nieuwe beslissingen om te nemen. Klein en groot. Over nieuwe markten, die wel of niet bestormd worden. Over processen, die wel of niet simpeler kunnen. Over andere manieren van klantcommunicatie, die wel of niet bijdragen aan succes. Tweederde van die beslissingen, ook die met veel impact, wordt nog altijd op basis van intuïtie of ‘onderbuikgevoel’ genomen. En dat terwijl de harde feiten – verpakt in diverse data – vaak wel aanwezig zijn, binnen of buiten organisaties. Big Data helpt om goed geïnformeerd de juiste beslissing te nemen.

De hoeveelheid informatie die beschikbaar is wordt dagelijks groter. Steeds meer gegevens, feiten en cijfers, worden openbaar gemaakt en door een groeiend aantal organisaties toegepast. En zo verrijkt tot nieuwe inzichten, nieuwe kennis. Hoe slim en geïnformeerd ondernemers en managers ook zijn, het is voor een enkel mens of team vrijwel onmogelijk om al die inzichten te overzien en te combineren. Individuele kennis en intuïtie voldoet eenvoudigweg niet meer om goed gefundeerde beslissingen te kunnen nemen. Big Data kan helpen. Door verbanden aan te tonen, door samenhang te laten zien en zo nieuwe inzichten te creëren.

 

Ruimte om te innoveren en te ondernemen
Goed toegepast, biedt Big Data nieuw inzicht in de kansen en mogelijkheden die er voor een onderneming zijn. Met de actionable insights, inzichten op basis waarvan actie ondernomen kan worden, geeft Big Data nieuwe ruimte. Ruimte om te innoveren en te ondernemen. Om de eigen kennis en ervaring te verrijken met een zorgvuldig of breed opgebouwde schat aan informatie. Meer weten over Big Data? Download dan de whitepaper. In de whitepaper laten we zien wat de meerwaarde van Big Data is, hoe u Big Data op de juiste manier kunt inzetten, wat datagedreven werken inhoudt en hoe Big Data u helpt om sneller en beter te beslissen. En zo nieuwe ruimte biedt om te besturen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers