of 59345 LinkedIn

Smart City strategie als vliegwiel voor de toekomst

Reageer

De ‘digitale revolutie’ is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt. Nieuwe technologie maakt het mogelijk om belangrijke strategische vraagstukken zoals mobiliteit, veiligheid of het sociale domein te ondersteunen en te optimaliseren. De behoeften van burgers, bedrijven, de gemeente en overheid zijn het uitgangspunt bij het bepalen van strategie en beleid. 

Maar hoe verbinden we de mogelijkheden van technologie met de behoeften en wensen van de mens? Het antwoord ligt besloten in het genereren, ontsluiten en combineren van de verschillende omgevingsdata. Een Smart City is immers een onuitputtelijke databron die met zorg moet worden omgezet naar nuttige informatie. En daarbij speelt de gemeente een cruciale rol: de data vanuit de digitale stad gaan over alle mensen die er wonen, werken of er naartoe gaan. De veiligheids- en privacyaspecten rond datamanagement vragen dan ook extra aandacht.

 

In deze whitepaper leest u alles over nieuwe technologie en maatschappelijke paradigma’s, de Smart City strategie als vliegwiel voor de toekomst, de rol van data en de vereiste basisingrediënten voor succes. Tenslotte vertellen we hoe KPN u hierbij kan helpen als betrouwbare, innovatieve ICT-partner.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers