of 59318 LinkedIn

Slimme kunstwerken voor het Waterschap

Slimme kunstwerken voor het Waterschap. Klimaatverandering leidt in Nederland tot steeds grotere problemen. Hoe kunnen we big data gebruiken om wateroverlast in de toekomst te beperken of zelfs te voorkomen?
KPN Lokale Overheid Reageer

Klimaatverandering leidt in Nederland tot steeds grotere problemen. Hoe kunnen we big data gebruiken om wateroverlast in de toekomst te beperken of zelfs te voorkomen?

KPN heeft samen met ingenieursbureau Clafis een datagedreven oplossing bedacht die zorgt voor een efficiënter en slimmer watermanagement. Door het verbinden van kunstwerken (gemalen, stuwen en sluizen) en het verrijken van data, krijgen waterschappen meer grip op het waternetwerk waardoor iedereen in Nederland droge voeten houdt.


Benieuwd hoe de oplossing eruit ziet? Bekijk de film:

 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding