of 59130 LinkedIn

Security voor gemeenten

Security voor gemeenten. Hoe houdt u de gebruikte ICT-systemen binnen uw gemeente in de dagelijkse praktijk stabiel, veilig en compliant? Welke securitymaatregelen zijn onontbeerlijk?
Reageer

Themamiddag op vrijdag 8 december 2017.

De dreiging van cybercriminaliteit neemt toe en de gevolgen van een hack of ransomware krijgen steeds meer impact. Recent leden veel organisaties en (nuts)bedrijven wereldwijd enorme schade door 2 grote cyberaanvallen genaamd ‘WannaCry’ en ‘Petya’. Maar ook gemeenten blijven niet altijd gespaard. En juist zij beschikken over veel privacygevoelige data die niet in verkeerde handen mag vallen. Waar informatiebeveiliging belangrijker is dan ooit, wordt wetgeving alsmaar strenger. Logisch. Maar hoe houdt u de gebruikte ICT-systemen binnen uw gemeente in de dagelijkse praktijk stabiel, veilig en compliant? Welke securitymaatregelen zijn onontbeerlijk om de gegevens van uw medewerkers, burgers en bedrijfsleven te beschermen en de wet te volgen? 

KPN nodigt u graag uit voor de themamiddag ‘Security voor gemeenten’ op vrijdag 08 december in het Security Operations Centre (SOC) van KPN te Hilversum. Deze themamiddag organiseren wij in samenwerking met de VIAG voor ICT-managers, Informatiearchitecten, CISO's of soortgelijke functies bij kleine of grote gemeenten en SSC's. Ook niet-leden van VIAG zijn welkom.

 

Themamiddag 'Security voor gemeenten'
Vanuit onze maatschappelijke rol om mensen veilig te verbinden, onze ervaring in de gemeentesector en onze expertise op het gebied van ICT en Security, belichten we in een drietal sessies een aantal zeer belangrijke aspecten van security. Ook geven we u een uniek kijkje achter de schermen van het SOC. Op deze locatie monitort KPN niet alleen de veiligheid en stabiliteit van haar eigen netwerken, maar ook die van haar klanten. Dat doen we al jaren met de grootst mogelijke zorg en expertise.

 

Sprekers
Erik Remmelzwaal, CEO DearBytes & Director KPN Security Products
Han Pieterse, sr. Solutions Consultant, KPN
Marcel Kiffen, CEO bij Easy2Audit (partner van KPN)


Programma
Klik hier voor meer informatie over het programma en de onderwerpen.


Gratis aanmelden
Klik hier om u in te schrijven

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Webinar: maak uw organisatie slimmer met IoT | 31 oktober 2018

Internet of Things meetup | 22 november 2018

De ontwikkelingen binnen Internet of Things (IoT) gaan razendsnel. Bent u benieuwd naar de laatste stand van zaken? 

Kom dan naar de IoT meetup in de bruisende IoT Academy en laat u kosteloos informeren.


Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers