of 59250 LinkedIn

Security, Big Data, Mobility en Cloud; het zijn thema’s van nu

Reageer

Ontmoet ons op MEETIT

Security, Big Data, Mobility en Cloud; het zijn thema’s van nu. Thema’s die leven bij IT-beslissers. MEETIT is een evenement (dinsdag 23 juni, Aitana Amsterdam) gericht op persoonlijk en direct contact met peers die, net als u, bezig zijn met of bovenmatige interesse hebben in deze thema’s.

Als IT-manager komt u in contact met andere IT beslissers en krijgt u de kans om leveranciers te vergelijken, hen aan de tand te voelen en om goede inhoudelijke gesprekken te voeren. Ook KPN zal één van deze leveranciers zijn! U kunt met ons in gesprek gaan over alle vier de onderwerpen. MEETIT is exclusief voor IT-beslissers werkzaam in 100+ bedrijven. Wanneer u zich aanmeldt ontvangt u een uitnodiging om mee te doen aan een kort onderzoek. Met de uitkomst hiervan kan de organisatie de inhoud van de dag op maat aanbieden. Zo zullen de netwerkmomenten uitsluitend gaan over zaken die op uw agenda staan en dus zeker van toegevoegde waarde zijn. Neem de tijd voor MEETIT en MEETIT maakt tijd voor u! Iedere bezoeker ontvangt gratis een Bluetooth Smartwatch. Effectief, efficiënt en persoonlijk (geschikt voor Android en iPhone). Daarnaast ontvangt u tevens een gratis toegangskaart voor IT Innovation Day.

 

Meld u aan voor dit boeiende event
Ga naar de site van MEETIT en meld u aan.

 

ONDERWERPEN

 

  SECURITY – Spreker Ewout Visser: De dreiging van cybercrime neemt toe. Tegelijkertijd wilt u de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van IT verbeteren. Hoe zorgt u dat onder die omstandigheden controle en compliancy op peil blijven?
  BIG DATA – Spreker Dennis Groot: Ergens in de exponentieel uitdijende database waar iedere organisatie mee worstelt, zit grote waarde verscholen. Het beheersbaar maken van die data geeft organisaties ongekend zakelijk voordeel.
  MOBILITY – Spreker Paul Velders: Slagvaardige organisaties stellen hun werknemers in staat altijd en overal te werken, ongeacht platform of device. Werknemers verwachten het serviceniveau dat ze in hun thuissituatie ook gewend zijn.
  CLOUD – Spreker Manuel Bruggeman: Het gebruik van gestandaardiseerde IT-oplossingen vanuit de cloud biedt organisaties hoge flexibiliteit. Maar niet alle componenten van cloud computing zijn blind toepasbaar in iedere situatie.
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers