of 59345 LinkedIn

Pieter-Bas Nederkoorn

Portfoliomanager KPN Lokale Overheid

 • Informatiebeveiliging bij lokale overheden

  Reageer

  Gemeenten hebben zich gecommitteerd aan de invoering van de BIG, de Baseline Informatieveiligheid gemeenten van VNG en KING. Doel: meer grip op de betrouwbaarheid van de informatievoorziening en borging van de informatieveiligheid. KPN zit tot in de haarvaten van het digitale overheidsdomein en is daarmee een logische partner bij de invoering en uitvoering van de BIG.

 • Informatiebeveiliging bij lokale overheden

  Reageer

  Geen tijd te verliezen.

  Informatiebeveiliging bij gemeenten is belangrijker dan ooit. Want met het toegenomen gebruik en uitwisseling van privacygevoelige informatie – bijvoorbeeld door de decentralisaties – nemen de risico’s toe. Wat zijn die risico’s en waarom ontstaan ze? Wat moeten lokale overheden doen en welke rol speelt KPN hierin?

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Overvolle vuilcontainers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Whitepapers

AANSLUITING OP DIGIKOPPELING-GENERIEKE BERICHTEN PLATFORM

Lokale overheden veranderen

Afbeelding