of 59345 LinkedIn

Marc Jongmans

Marc werkt bij KPN Lokale Overheid als sales consultant en is al 23 jaar actief in de wereld van de data- en telecommunicatie. De overgang van analoge naar digitale, IP en technologie heeft hij op de voet gevolgd. Marc houdt zich bezig met de nieuwste vormen van geïntegreerde communicatie (vast, mobiel, klantcontact/callcenter en Unified Communications) vanuit de cloud.

 • Cloud communicatie aanbesteden

  Reageer

  Uw (traditionele) telefooncentrale is een belangrijk element voor uw organisatie en in het bijzonder het klantcontactcentrum. Er komt echter een moment dat er geen support meer kan worden geleverd, dat het systeem is afgeschreven of dat nieuwe gewenste functionaliteit niet, of niet eenvoudig kan worden toegevoegd. Dat moment biedt kansen, maar vraagt in de huidige tijd van integratie en cloud ontwikkelingen een andere aanpak dan voorheen.

 • De Cloud Businesscase voor geïntegreerde communicatie

  Reageer

  Een telefonie businesscase wordt nog vaak zoals vanouds over de as van aanschaf, afschrijving en servicekosten berekend. Met de komst van cloud diensten veranderd dit. De eenmalige investering wordt een veel kleiner bestandsdeel, maandelijkse kosten (OPEX) komen hier voor terug. Deze verandering zegt ook iets over de ICT activiteiten die van de gemeente naar de leverancier verplaatsen en over activiteiten die intern verplaatsen. Daarnaast evolueert telecommunicatie naar geïntegreerde communicatie en wordt snel nieuwe functionaliteit toegevoegd.

 • Vast Mobiel integratie, met of zonder app?

  Reageer

  De afgelopen 15 jaar is mobiele communicatie in rap tempo veranderd. De intrede van 3G en 4G veranderen de wijze van communiceren met als gevolg dat de smartphone niet meer is weg te denken uit de dagelijkse praktijk, zowel zakelijk en privé. Zakelijk en privé groeien qua communicatie steeds verder naar elkaar toe. Tegelijkertijd ontstaat een nieuw fenomeen; welke nummer ga ik nu aan wie communiceren? En welk apparaat is nu voor mij het uitgangspunt? In elk geval moet het allemaal erg eenvoudig zijn.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Overvolle vuilcontainers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Whitepapers

AANSLUITING OP DIGIKOPPELING-GENERIEKE BERICHTEN PLATFORM

Lokale overheden veranderen

Afbeelding