of 59345 LinkedIn

KPN met meerdere projecten genomineerd bij de Computable Awards 2017

Reageer

Met de MilSenz case dingt KPN, samen met de Koninklijke Landmacht en de Internet of Things Academy, mee naar de award ‘ICT-project van het Jaar bij de overheid’ van Computable. Het juryrapport was lovend, maar in de eindronde tellen de stemmen van het publiek. Spannend dus. Daarnaast is de Milsenz case ook genomineerd in de extra categorie ‘Digital Transformation of the year’. Hier wijst een vakjury de winnaar aan. Daarnaast zijn twee andere projecten van KPN genomineerd in de categorie ‘Digital Innovation of the Year’. Dit zijn de Data Services Hub van KPN, met het partnership Talking Traffic als launching customer, en het project Thuisdialyse, een samenwerking van KPN en het Flevoziekenhuis. Ook in deze categorie zal een jury de winnaar aanwijzen. Tenslotte maakt Leon Bedaux, vicepresident bij KPN Digital, kans op de ‘Digital Leadership & Diversity’ award.

Een aantal andere nominaties waarin KPN een rol speelde, maken helaas geen kans meer op een award. In de categorie 'ICT-project van het Jaar in het onderwijs' haalde STORM Eindhoven de shortlist. KPN participeerde hierin als technologiepartner, samen met de Technische Universiteit Eindhoven, NXP, TomTom, KPN, Itility en The Weather Company (onderdeel van IBM). In de categorie ‘Partnerproject van het jaar’ was Brightlands Smart Services Campus genomineerd. Dit is een project van de provincie Limburg, APG en Universiteit Maastricht, met ondersteuning van o.a. Accenture, Conclusion, KPN en een aantal lokale ICT-partners.

 

Het winnen van een of meerdere awards zou natuurlijk fantastisch zijn, maar voor KPN zijn de nominaties op zich al een mooie erkenning van haar transformatie van telecomspeler naar ICT-partner voor de overheid, de zorg en de commerciële sector. Wat alle nominaties in elk geval aantonen, is dat KPN als ICT-partner steeds vaker onderdeel uitmaakt van complexe en succesvolle ICT-projecten en partner-ecosystemen.

                                                     

U kunt tot en met zondag 8 oktober uw stem uitbrengen op de Computable Awards. Op 31 oktober maakt Computable de winnaars bekend tijdens een spectaculaire awardshow.


www2.computable.nl/computableawards/stem

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers