of 59345 LinkedIn

KPN Lokale Overheid helpt Urk en Veere met de PinkCloud

Reageer

Gemeente Urk en Veere hebben er voor gekozen om al hun kernapplicaties van PinkRoccade Local Government in de Cloud onder te brengen. Hiermee zijn zij de eerste gemeenten in Nederland die integraal vanuit de PinkCloud bediend gaan worden.

Een goede verbinding is dan een must. Voor de gemeente Urk en Veere leek een Gemnet-verbinding het meest voor de hand liggend. Het Gemnet-netwerk is namelijk een besloten netwerk en de gemeenten zijn hier al op aangesloten. De verbinding heeft eerst nog een upgrade ondergaan en is redundant uitgevoerd. Hierdoor hebben de gemeente Urk en Veere altijd een back-up verbinding bij uitval. Met deze uitwijkmogelijkheid en de toegang tot het besloten netwerk, wordt maximale beschikbaarheid gewaarborgd.

 

Klik hier voor het persbericht op Computable.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers