of 59345 LinkedIn

Joey van der Capellen

Consultant @ KPN Consulting

E: joey.vandercapellen@kpn.com

M: 06-10312077

  • Gemeenten: gebruik Big Data voor het oplossen van vraagstukken!

    Reageer

    Big data is een bekend begrip. Het mogelijke nut ervan wordt door velen onderkend, maar ook door velen gezien als een hype. Simpelweg gaat het bij big data om het combineren van (real-time) grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data uit verschillende bronnen, en het analyseren van die data om zo tot waardevolle inzichten te komen en daarmee iets te doen.

  • Maak Mijn.Overheid.nl aantrekkelijk en succesvol!

    3 reacties

    Steeds meer bedrijven en overheidsorganisaties richten zich op digitale dienstverlening. In de hedendaagse wereld heeft bijna iedere organisatie een website waar je als klant/burger kan inloggen om daar jouw gegevens te zien en/of om zaken te regelen. Zo kan je tegenwoordig de meeste bankzaken regelen via de app/website van een bank of kan je jouw paspoort aanvragen via het e-loket van jouw gemeente. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat je als persoon jouw gegevens en producten kan aanvragen op het moment dat het jou uitkomt. Je hoeft steeds minder rekening te houden met de openingstijden van een organisatie. De overheid is net zoals een bank, je wilt er niet heen om jouw zaken te regelen, je wilt alles digitaal kunnen regelen met jouw smartphone, tablet, computer of laptop.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Overvolle vuilcontainers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Whitepapers

AANSLUITING OP DIGIKOPPELING-GENERIEKE BERICHTEN PLATFORM

Lokale overheden veranderen

Afbeelding