of 59345 LinkedIn

Jean-Pierre Beunen

Op 1 september is Jean-Pierre Beunen aangetreden als nieuwe directeur van KPN Lokale Overheid. Ambitieus en sportief, die omschrijving past het beste bij hem. Jean-Pierre werkt al 15 jaar bij KPN en komt uit de ICT-hoek. Zijn grootste hobby is hardlopen. Minimaal 1 keer per jaar loopt hij een marathon. Ook doet hij wekelijks met zijn managementteam een uurtje kickfun – dit is boksen op muziek. Verder is Jean-Pierre getrouwd met Mariëlle en is hij apetrots op zijn dochters Bente (13 jaar) en Puck (8 jaar).

  • Smart City wordt Smart Society

    Reageer

    Of je in de stad werkt, woont of er van je vrije tijd geniet. Je wilt een schone stad. Een stad die veilig voelt, waarin je je thuis voelt wat je ook doet, hoe oud of hoe jong je ook bent. Een stad waarin je veilig over straat kan en waar je lang zelfstandig thuis kunt wonen. Zou dat niet geweldig zijn?

  • Samen balanceren tussen veiligheid en gebruikersgemak

    Reageer

    Puck is zo’n 8 jaar geleden geadopteerd uit de Verenigde Staten. Die adoptieprocedure was voor mij een eyeopener. Toen heb ik gezien hoe publieke en private partijen langs elkaar werken en het moeilijk vinden om de samenwerking op te zoeken. Daarin zit voor mij nu de uitdaging: samenwerken met de 393 gemeenten, alle provincies, alle waterschappen en waterleidingbedrijven in Nederland. Ik vind het heel waardevol om onze klanten zo prettig mogelijk te laten werken met de diensten van KPN.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Overvolle vuilcontainers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Whitepapers

AANSLUITING OP DIGIKOPPELING-GENERIEKE BERICHTEN PLATFORM

Lokale overheden veranderen

Afbeelding