of 59162 LinkedIn

Hoe het LoRa-netwerk mens, stad en land slim verbindt

Reageer

The Internet of Things: hoe het KPN LoRa-netwerk mens, stad en land slim verbindt

Locatie:   RDM Makerspace, RDM-kade 59, Rotterdam (er rijdt een pendelbus tussen RDM Makerspace en Rotterdam CS)
Datum: Woensdag 4 november 2015
Programma:  Inloop vanaf 10:00 uur, start programma 10:30 uur - einde 12.30 uur

Wat hebben een koe, een fiets, een waterpeilstation, een lantaarnpaal en een brandmelder met elkaar gemeen? Met minimale data zijn ze te verbinden met internet via het zogenoemd Long Range Low Power netwerk van KPN (LoRa) met datacenters, apps en afleesapparatuur. Om een maximaal effect te hebben op steden, bedrijven en consumenten.

 

Op woensdag 4 november gaat het KPN LoRa-netwerk live in Rotterdam en Den Haag. Als eerste telecom- en ICT provider van Nederland zal KPN een landelijk dekkend, professioneel LoRa-netwerk uitrollen voor eind 2016. Graag nodigt KPN u uit voor een briefing over het eigen LoRa-netwerk en de betekenis van Internet of Things voor KPN en Nederland.

 

Wat kunt u verwachten tijdens de bijeenkomst?

  • Een toelichting vanuit KPN op de rol van het LoRa-netwerk voor klanten van KPN - en hoe Internet of Things past binnen de eigen strategie. Deze toelichting wordt gegeven door Frank van der Post, Chief Commercial Officer bij KPN en lid van de Raad van Bestuur;
  • Tevens krijgt u inzicht in de werking van een LoRa-netwerk, aan welke criteria dit netwerk voldoet en wat het toevoegt aan bestaande KPN M2M-netwerken en -dienstverlening. Dit en hoe de landelijke dekking tot eind 2016 door KPN wordt gerealiseerd, licht Jacob Groote, directeur Mobiele Netwerken bij KPN, toe.
  • Daarnaast presenteren we voorbeelden van de ontwikkeling die het Internet of Things doormaakt met behulp van LoRa en welke nieuwe mogelijkheden en toepassingen dit kan opleveren en al oplevert. Welke rol vervullen KPN en haar partners en welke kansen en extra mogelijkheden biedt dit voor de klant? Een toelichting door Jasper Snijder, directeur New Business.
  • Een Marktplaats met bedrijven en initiatieven die al actief zijn met de combinatie van LoRa van KPN en Internet of Things.
  • Mogelijkheid tot individuele gesprekken met de betrokken sprekers en bedrijven.

 

Wilt u erbij zijn? Meldt u zich dan aan via rolf.harbers@hkstrategies.com. U krijgt dan enkele dagen voor de bijeenkomst een bevestiging.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Webinar: maak uw organisatie slimmer met IoT | 31 oktober 2018

Internet of Things meetup | 22 november 2018

De ontwikkelingen binnen Internet of Things (IoT) gaan razendsnel. Bent u benieuwd naar de laatste stand van zaken? 

Kom dan naar de IoT meetup in de bruisende IoT Academy en laat u kosteloos informeren.


Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers