of 59250 LinkedIn

HHNK kiest voor veilige mobiele functionaliteiten

HHNK kiest voor veilige mobiele functionaliteiten
Reageer

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) heeft gekozen voor Enterprise Mobility Management, de Mobile Device Management oplossing van KPN. Door middel van een lokaal bij HHNK geïnstalleerde software oplossing en gebruik makend van het KPN netwerk worden de smartphones en tablets van HHNK beheerd en voorzien van toegang tot bedrijfsapplicaties en informatie.

Doel hiervan is de medewerkers van HHNK van apps, functionaliteit en mogelijkheden te voorzien op mobiele devices die de medewerkers helpen in hun dagelijkse werkzaamheden. De essentiële bedrijfsinformatie en content wordt zo beveiligd.  De medewerkers van HHNK kunnen nu overal veilig en effectief (samen)werken.

 

HHNK heeft gekozen voor de lokaal geïnstalleerde variant van MobileIron. Uiteraard levert KPN ook een lichtere variant in de cloud waarbij u het centrale deel van de MobileIron software niet binnen uw eigen IT infrastructuur hoeft te installeren en redundantie en upgrades gewaarborgd zijn.

 

Wilt u meer informatie over Mobile Device Management? Bekijk de website of bel uw accountmanager via 070 – 343 69 00 optie 2.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers