of 59318 LinkedIn

Gemeente Den Haag: Veilige en schaalbare hosting helpt de verkiezingen te organiseren

Gemeente Den Haag: Veilige en schaalbare hosting helpt de verkiezingen te organiseren
KPN Lokale Overheid Reageer

AfbeeldingMet 270 stembureaus staat de gemeente Den Haag iedere verkiezing voor een logistieke uitdaging. Met de Stembureaumanager sturen zij in korte tijd vele medewerkers aan. Voor de hosting van de Stembureaumanager-applicatie is de gemeente Den Haag op zoek naar een betrouwbare Cloudservice die voldoet aan het basissecurityhandboek.

Over gemeente Den Haag

'De Graaf: ‘Nadat de Stembureaumanager online is gegaan, zijn er 2 storingen geweest. Het is nooit fijn als je systeem niet werkt, dat gebeurt doorgaans op momenten dat er veel gebruikers zijn. Toch is het juist de handelswijze bij deze storingen die KPN onderscheidt van de concurrenten. Enerzijds lossen zij de storing razendsnel op. Maar waar concurrenten slechts een pleister voor het bloeden bieden, kijkt KPN juist waar het probleem is ontstaan.

 

        

‘1 van de voordelen van AppFactory is dat we makkelijk kunnen op- en afschalen’

Rob de Graaf, Projectleider Unit Verkiezingen bij de gemeente Den Haag 

 

AfbeeldingGeïntegreerde dienstverlening van KPN

Met AppFactory biedt KPN een service die in Nederland wordt gehost. Daarnaast kun je de applicatie gemakkelijk aanpassen aan de behoefte van de klant. De Stembureaumanager draait via AppFactory van KPN veilig in een Nederlandse cloud. Door de oplossingsgerichtheid van KPN worden verstoringen snel opgelost.


Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers