of 59250 LinkedIn

Eerste Tier IV datacenter in Nederland

Reageer

Op 7 juli opende KPN op de High Tech Campus in Eindhoven het eerste Tier IV datacenter in Nederland. Tier IV is wereldwijd de hoogst haalbare norm voor datacenters.

In de aanloop naar de officiële opening heeft KPN videoreportages gemaakt, waarin klanten en betrokkenen uit de regio Eindhoven meer vertellen over het belang van dit allereerste Tier IV datacenter. Bekijk de compilatie van de reportages.

Hoogst haalbare garantie
Met Tier IV krijgen klanten de hoogst haalbare garantie dat de stroomvoorziening van hun servers niet wegvalt. Dat betekent grote zekerheid van de continuïteit van bedrijfsprocessen voor die klanten. Zij kunnen hun eigen servers in het datacenter van KPN plaatsen, die deze dan voorziet van stroom, koeling en een onderkomen in een veilig pand.

Beter dan CO2 neutraal
Bijzonder is niet alleen de eerste Tier IV certificering in Nederland, het datacenter is ook uiterst duurzaam. Zo gebruikt het honderd procent duurzaam opgewekte groene energie. En voor de koeling wordt gebruikgemaakt van de warmtering die al op de campus aanwezig is. Alle restwarmte van het datacenter gaat via diezelfde ring naar de andere gebouwen op de campus. Daarmee is dit datacenter niet alleen CO2 neutraal, maar zelfs CO2 negatief.

Wilt u meer weten over ons nieuwste datacenter in Eindhoven, onze andere datacenters of wilt u meer weten of onze cloud- en datacenterdiensten, kijk dan op de website.


Wilt u meer informatie over Tier IV bekijk onze Infographic.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Is de BIG al ingeburgerd in uw informatiebeveiliging?

Afbeelding

Afbeelding

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers