of 59345 LinkedIn

Deelgemeente Delfshaven (gemeente Rotterdam) presenteert op Overheid & ICT praktijkervaringen met de DWG online werkplek uit de Cloud

Reageer

Uw gemeente staat, net als andere organisaties voor de uitdaging eenvoudiger, slimmer en vooral efficiënter te werken. Misschien doet u dit onder de noemer  ‘het nieuwe werken’ of ‘goedwerkgeverschap’. Een onmisbaar onderdeel van deze concepten is een betrouwbare, flexibele en toegankelijke ICT omgeving. Dit is nodig om uw medewerkers optimaal te ondersteunen; waar en wanneer ze ook willen werken.

Dit vraagt om een andere kijk op de werkplek, de bijbehorende ICT en het beheer hiervan. Gemnet en KPN bieden sinds kort met de ‘Digitale Werkomgeving Gemeenten’ (DWG) een cloudoplossing met passende ICT-hulpmiddelen waarmee uw medewerkers overal en altijd toegang hebben tot informatie, diensten en applicaties. Hiermee komt niet alleen ‘Het Nieuwe Werken’ concept  voor lokale overheden direct binnen handbereik, maar het biedt overheden bovendien een volledig ontzorgde cloud werkplek  voor een vast laag maandbedrag.

 

Werken vanuit de Cloud doen ze in Rotterdam al vanaf 2010, namelijk bij de deelgemeente Delfshaven. Drie andere deelgemeenten, waaronder deelgemeente Hilligersberg-Schiebroek maken sinds een half jaar met plezier gebruik van deze cloudoplossing van KPN en Gemnet. Tijdens Overheid & ICT 2012 nemen Erik Juch, manager Dienstverlening en plv deelgemeentesecretaris bij Delfshaven en Sharma Sewnundun, projectleider bij adviesbureau i-PerspectieV u mee in hun reis naar de wolken. U krijgt inzicht in de voorbereiding, de uitrol, maar ook vooral de resultaten. Wat betekent deze verandering van ICT omgeving voor de organisatie, de eindgebruikers. En heeft werken vanuit de Cloud invloed op de kosten? Welke besparing levert het u op?

 

Bent u geïnteresseerd in de presentatie van de gemeente Rotterdam? Kom dan woensdag 25 april van 15.30 t/m 16.15 uur naar theater Rood op de Overheid & ICT beurs. U kunt na de presentatie onder het genot van hapje en drankje verder doorpraten met Erik of Sharma, medewerkers van andere gemeenten of Gemnet medewerkers tijdens de beursborrel op de Gemnet stand (van 16.00 t/m 19.00 uur). We ontmoeten u graag op Overheid & ICT 2012!

 

Heeft u nog vragen over bovenstaande informatie? Neem dan contact op met Gemnet via 070 – 343 69 00 of i-PerspectieV BV via 06 10888775. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@gemnet.nl of info@i-perspectiev.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers