of 59179 LinkedIn

De compliance van uw ICT-infrastructuur

Toezichthouders, maar bijvoorbeeld ook klanten en partners spreken u steeds vaker aan op de compliance van uw ICT-infrastructuur. Gebrekkige compliance gaat ten koste van uw bedrijfsvoering.
Reageer

Servers, databases en SharePoint kunnen ongemerkt een serieus securityrisico vormen voor uw organisatie. De oorzaak ligt vaak in configuratie-instellingen. Staan ongebruikte functionaliteiten bijvoorbeeld wel echt op inactief? Interne en externe belanghebbenden verwachten dat uw organisatie dit risico aantoonbaar beheerst, aan de hand van de BIG-normen. COMPAS is hiervoor een efficiënte oplossing: compliance reporting as a service. Hiermee toont u eenvoudig uw compliance niveau aan.

Uw ICT-infrastructuur bestaat uit een veelheid aan componenten, waaronder servers, databases en SharePoint. De manier waarop u de configuratie-parameters van deze individuele componenten instelt, bepaalt voor een groot deel het niveau van informatiebeveiliging. Daarom is het belangrijk volledig zicht te hebben op de correctheid van de instellingen. Een uitdaging die in de praktijk vaak complex en tijdrovend is, terwijl de noodzaak evident is. Toezichthouders, maar bijvoorbeeld ook klanten en partners spreken u steeds vaker aan op de compliance van uw ICT-infrastructuur. Gebrekkige compliance gaat dan ook ten koste van uw bedrijfsvoering. Daarom bieden wij met COMPAS een snel realiseerbare oplossing. U bent aantoonbaar compliant en beheerst de risico's, in lijn met de BIG.

 

Wilt u meer informatie over COMPAS? Lees hier de factsheet voor waterschappen of de factsheet voor gemeenten.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Webinar: maak uw organisatie slimmer met IoT | 31 oktober 2018

Internet of Things meetup | 22 november 2018

De ontwikkelingen binnen Internet of Things (IoT) gaan razendsnel. Bent u benieuwd naar de laatste stand van zaken? 

Kom dan naar de IoT meetup in de bruisende IoT Academy en laat u kosteloos informeren.


Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers