of 59345 LinkedIn

Continuering strategische samenwerking Ministerie VWS

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) continueert de strategische samenwerking met KPN Security.
KPN Lokale Overheid Reageer

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) continueert de strategische samenwerking met KPN voor de vertrouwensdienstverlening van het Unieke Zorgverlener Identificatie (UZI)-register en het Zorgverzekeraars identificatie en authenticatie register (ZOVAR). Beide registers worden bijgehouden door het CIBG, de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van VWS. De opdracht is voor een periode van drie tot maximaal zeven jaar verleend, inclusief een overbruggingscontract.

Het CIBG vervult de rol van ‘Zorg Trust Service Provider’ voor unieke identificatie van zorgaanbieders, zorgverzekeraars en indicatieorganen voor het veilig raadplegen en uitwisselen van gegevens. KPN implementeert en beheert voor het CIBG het platform voor de vertrouwensdiensten op het hoogste veiligheidsniveau.

 

KPN levert de dienstverlening als geïntegreerde securityoplossing vanuit het gespecialiseerde bedrijfsonderdeel KPN Security. Hiermee combineert KPN haar expertise en ervaring met grootschalige vertrouwensdiensten, hosting en bewezen technologie.

 

Foto:

De officiële ondertekening (UZI)-register en het Zorgverzekeraars identificatie en authenticatie register (ZOVAR) inclusief overbruggingscontract voor de migratie met Nico Laagland, Directeur CIBG en Marieke Snoep, Directeur Zakelijke Markt KPN.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers