of 59179 LinkedIn

Bronckhorst kiest voor Secure Mail

Bronckhorst kiest voor Secure Mail. Gemeente Bronckhorst vindt het belangrijk om alle e-mailverkeer veilig te laten lopen en koos daarom voor Secure Mail in combinatie met Beveiligde E-mail (incl. Anti-virus en Anti-spam).
Reageer

Gemeente Bronckhorst vindt het belangrijk om alle e-mailverkeer veilig te laten lopen en koos daarom voor Secure Mail in combinatie met Beveiligde E-mail (incl. Anti-virus en Anti-spam).  Door de decentralisaties en Meldplicht Datalekken is Bronckhorst zich bewust geworden van de informatiebeveiligingsrisico’s. Secure Mail in combinatie met Beveiligde E-mail van KPN biedt de gemeente de juiste oplossing om veilig te communiceren met zorgaanbieders en jeugdzorginstellingen.

Sinds de decentralisaties verwerken en wisselen gemeenten nog meer vertrouwelijke informatie uit met nog meer organisaties. Met de toenemende bedreigingen vanuit internet, vormt e-mail steeds meer een risico. KPN Secure Mail is het antwoord op de behoefte aan een veilige e-mailoplossing.

 

Secure Mail voor uw organisatie?

Met KPN Secure Mail kunnen uw medewerkers in hun vertrouwde e-mail omgeving op een veilige manier e-mailberichten verzenden. Niet alleen rechtstreeks naar andere gemeenten en naar zorginstellingen, maar ook naar zelfstandige professionals en zelfs burgers, die de berichten in een veilig webportaal eenvoudig en kosteloos kunnen lezen en beantwoorden. Klanten van KPN Secure Mail kunnen eenvoudig op de dienst aansluiten door enkele aanpassingen in hun mailserver. Dat maakt KPN Secure Mail een uiterst laagdrempelige oplossing, die ook nog eens scherp is geprijsd.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze dienst? Neem contact op met uw accountmanager via info.lokaleoverheid@kpn.com of via 070 – 343 69 00 optie 2.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Webinar: maak uw organisatie slimmer met IoT | 31 oktober 2018

Internet of Things meetup | 22 november 2018

De ontwikkelingen binnen Internet of Things (IoT) gaan razendsnel. Bent u benieuwd naar de laatste stand van zaken? 

Kom dan naar de IoT meetup in de bruisende IoT Academy en laat u kosteloos informeren.


Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers