of 59329 LinkedIn

Besparen met of op ICT?

Reageer

Onder dit motto organiseert KPN Lokale Overheid een workshop op het FAMO jaarcongres ‘Lef om los te laten’ op 13 juni 2013 in Mediaplaza Utrecht. Besparen met of op ICT is voor managers bij gemeenten een uitdaging. ‘Moeten we het zelf blijven doen?’, ‘Moeten we inhuren?’, ‘Kunnen we samenwerken?’, Moeten we ICT uitbesteden aan de markt of gaat alles naar de “Cloud”?’, zijn vragen die gemeenten zich regelmatig stellen.

In de workshop ‘Besparen met of op ICT?’ neemt KPN Lokale Overheid u mee in deze uitdagingen en keuzes. Na een introductie en kaderstelling van het onderwerp, wisselen gemeenten ervaringen uit met elkaar en wordt er een besparingsraamwerk uitgewerkt.  Vervolgens worden de resultaten teruggekoppeld en is er volop gelegenheid voor discussie en vragen.

 

De deelnemers gaan naar huis met een overzicht van en inzicht in te maken keuzes om besparingen te realiseren op ICT of met behulp van ICT.

 

Meer informatie
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u zich inschrijven voor de workshop, klik dan hier. Wilt u meer weten over het FAMO jaar congres, klik hier.

 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Meer nieuws

Overvolle vuilcontainers

Whitepapers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Aansluiting op digikoppeling-Generieke Berichten Platform

Lokale overheden veranderen

Afbeelding

Bloggers