of 59345 LinkedIn

Anneke Rijsemus

Anneke Rijsemus is adviseur bij KPN Consulting en houdt zich met name bezig met informatiebeveiliging (strategie, beleid en bewustwording).

 

E: anneke.rijsemus@kpn.com

W: www.kpnconsulting.nl/securitycompliance

M: 06-10034155

  • Zorg ‘ON’ – WiFi ‘OFF’ - Voorkom gehack tijdens het keukentafelgesprek

    Reageer

    Het is zover! Het is 2015 en de decentralisaties zijn van start gegaan. Jullie zijn er klaar voor. Je hebt met je team het afgelopen jaar hard gewerkt om alle processen, techniek en/of de mensen opgelijnd te krijgen. Deze eerste maanden zijn toch wel extra spannend, omdat de druk extra hoog is. Alles wordt onder een vergrootglas gelegd en bij het minste of geringste haal je het nieuws. Gelukkig heb jij het met je wijkteam of sociaal team goed voor elkaar. De wijkteams en sociale teams gaan de wijken in om de zorg te inventariseren of te geven die de mensen nodig hebben. De tablets zijn goed uitgerust om de zorgverleners en/of specialisten toegang tot de juiste informatie te geven en relevante informatie te verzamelen tijdens de keukentafel gesprekken.

  • Doe jij het veilig in de trein?

    Reageer

    In alle drukte van de spits heb je gelukkig een zitplaats weten te bemachtigen. Dat komt goed uit, want je bent gisteren niet meer toegekomen aan het schuldsaneringsdossier van Mw. Jansen. Straks heb je een meeting om dit dossier door te nemen, dus het is maar goed dat je dit dossier nog even rustig op je tablet kunt doorkijken. Je hebt het toch voor elkaar gekregen; je komt alsnog voorbereid op deze afspraak.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Overvolle vuilcontainers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Whitepapers

AANSLUITING OP DIGIKOPPELING-GENERIEKE BERICHTEN PLATFORM

Lokale overheden veranderen

Afbeelding