of 59345 LinkedIn

Alex Goedhart

Alex Goedhart is werkzaam bij KPN Lokale Overheid als portfoliomanager. In zijn dagelijkse werk houdt hij zich bezig met de KPN GemeenteCloud en Smart City ontwikkelingen binnen onze markt. Belangrijke drijfveren voor hem bij het introduceren van nieuwe diensten zijn vernieuwen, eenvoud en de waarde voor alle betrokken partijen. 

 • De versnelling voor Smart Cities

  Reageer

  Zijn we al Slim bezig?

  Slimme trajecten bestaan al heel lang in allerlei sectoren. Recent hoorde ik van een mooie case rondom Sail2010 waarbij het doel was om actuele informatie realtime te delen met iedereen die daar gezien zijn taakstelling belang bij had. Zoals de meldkamer, maar ook bijvoorbeeld de Dienst Waterpolitie van de KLPD en de Reddingsbrigade. Het was een groot succes maar desondanks heeft deze oplossing alleen bestaan tijdens het evenement en is daarna niet meer ingezet.

 • De Community Cloud, eindelijk een passend antwoord voor lokale overheden

  Reageer

  De laatste maanden raak ik steeds vaker in gesprek met software leveranciers over het onderbrengen van hun applicaties bij ons in de KPN GemeenteCloud. De directe aanleiding daarvoor is omdat onze klanten, o.a. gemeenten, vragen om ontzorgd te worden wat betreft het onderhouden van de betreffende applicatie en de bijbehorende infrastructuur. Deze leveranciers willen op hun beurt weer ontzorgd worden op datacenter en infrastructuur gebied. Hiermee is een cloud-variant van de betreffende applicatie geboren.

 

Afbeelding 

KPN Lokale Overheid

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Postbus 19535, 2500 CM Den Haag

070 – 343 69 00

kpnlokaleoverheid.nl

info.lokaleoverheid@kpn.com

 

Overvolle vuilcontainers

Afbeelding

 

‘Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder,’ stelt José Brenninkmeijer in deze eerste uitgave van Minds, het nieuwe magazine van KPN Consulting. ‘Met mooie voorbeelden brengen we de nieuwe wereld tot leven. Laat je verrassen door slimme tools en gadgets en inspireren door bijzondere samenwerkingen.’

 

Bekijk het online magazine hier 

Whitepapers

AANSLUITING OP DIGIKOPPELING-GENERIEKE BERICHTEN PLATFORM

Lokale overheden veranderen

Afbeelding