of 59250 LinkedIn

Return on Information

Informatie als strategische asset. Word een informatiegedreven organisatie zodat uw processen worden geoptimaliseerd, u betere managementinformatie creëert en sneller besluiten kunt nemen.
Reageer

Op 29 november 2017 is Hot ITem als partner aanwezig op het congres Return on Information van Heliview.

Het congres helpt u om een informatiegedreven organisatie te worden zodat uw processen worden geoptimaliseerd, u betere managementinformatie creëert en sneller besluiten kunt nemen.

Informatie als strategische asset

Het centrale congresthema is dit jaar: Informatie als strategische asset. Om rendement uit informatie te verkrijgen is het van belang dat informatie een strategische plek in uw organisatie krijgt. Tijdens het congres kijken we naar processen, data, informatie en technologie. Door zowel gestructureerde informatie (data) als ongestructureerde informatie gecombineerd te benaderen geeft het congres een integraal beeld op informatie.

 

Informatie over de sessie van Hot ITem:

Datawarehouse and datalake: better together?

Een datawarehouse heeft vaak de reputatie statisch, stoffig en traag te zijn. Een data lake kent vele verschijningsvormen en bevindt zich in een markt met snel veranderende innovatieve technologieën. Beide met voor- en nadelen maar ook overlap die optimaal benut kan worden. Op het congres ‘Return on Information’ van Heliview zal Ernout Douqué, BI & Analytics Architect bij Hot ITem, laten zien hoe de juiste mix van cloud-data-architectuur kan zorgen voor een kortere ROI voor zowel BI- als analytics-informatieproducten. Flexibiliteit, schaalbaarheid, kostenreductie en governance staan hierbij centraal.

 

Meld u kosteloos aan op www.analyticstoday.nl/events/return-on-information.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingHot ITem B.V.

Danzigerkade 19

1013 AP Amsterdam

020-5810200

www.hotitem.nl

info@hotitem.nl


Meer nieuws

Aankomende events

Hot ITem organiseert geregeld evenementen waarin verschillende thema’s rondom Performance Improvement centraal staan.