of 59250 LinkedIn

Het fundament voor een datagedreven organisatie

Het fundament voor een datagedreven organisatie. Hoe meet u datakwaliteit? Hoe zorgt u dat data integer, betrouwbaar en transparant is? Hoe bereikt u data governance? Hoe verhoogt u de kwaliteit van uw data?
Reageer

Op 1 juni is Hot ITem partner van de Data Quality Conference van Heliview.

Uit onderzoek van Forrester Consulting blijkt dat tweederde van de Nederlandse organisaties hun datakwaliteit niet kan waarborgen. Hoe meet u datakwaliteit? Hoe zorgt u dat data integer, betrouwbaar en transparant is? Hoe bereikt u data governance? Hoe verhoogt u de kwaliteit van uw data?

Tijdens het Data Quality congres krijgt u antwoord op bovenstaande vragen. Het congres helpt u om meer rendement uit uw data te halen door de kwaliteit van uw data te verhogen.

 

Onderwerpen die centraal staan:

  • Inzicht in en meten van datakwaliteit
  • Maturitymodellen
  • Data governance
  • Integriteit, betrouwbaarheid en transparantie van data
  • Security-aspecten en privacywetgeving
  • Datakwaliteit in de keten

 

Break-outsessie Hot ITem: Data als waardevolle asset

De weg naar het behandelen van data als asset lijkt lang en taai. Niet vreemd, als je bedenkt dat alle factoren op het gebied van mens, proces en systeem samen moeten komen. En hoe ga je in deze context om met de geldende (privacy)wetgeving? De sleutel tot succes is het werken vanuit een iteratief verbeterproces. In de break-outsessie van Hot ITem delen Bart van Oort en Norbert van de Ven hun ervaringen aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en best practices en laten zij zien hoe de juiste aanpak van Data Governance-trajecten uw organisatie niet alleen snel resultaat, maar ook wendbaarheid en duurzaam concurrentievoordeel oplevert.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingHot ITem B.V.

Danzigerkade 19

1013 AP Amsterdam

020-5810200

www.hotitem.nl

info@hotitem.nl


Meer nieuws

Aankomende events

Hot ITem organiseert geregeld evenementen waarin verschillende thema’s rondom Performance Improvement centraal staan.